Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valakinek van e információja esetleg arról, hogy mikorra várható egy újabb intel foglalat megjelenése? Főleg az 1366 >> 2011 >> 2011-3 >>> ?
sorozat esetleges új tagja érdekelne.Azért mert az utóbbi időben folyamatosan 2 évente megjelent 1-1 újabb foglalat ami korrekt módon soha nem volt jó az előző foglalattal együtt processzorok tekintetében. Ez főleg az 1156-55-50-51 sorozatnál tapasztalt "elveszünk\hozzáadunk 1-1 lábat, hogy véletlenül se legyen kompatibilis az előzővel" - kategóriás hozzáállásnál volt frusztráló számomra.
Olvastam hardveraprón, hogy a Tick-Tock-nak leáldozott, de ennek ellenére aktuális az, hogy ha már veszek valamit, akkor minél időtállóbb befektetést szeretnék eszközölni. Nem annyira sürgős a gépfejlesztés még nekem, de lassan azért majd aktuális lesz, mert kevés már a régi (s775) teljesítménye. A 775-ös alaplapomat 8 éve vettem és azóta is ezzel tolom.
Nézelődtem most, hogy 2011-3-ra váltanék, de közben felfigyeltem rá, hogy azért már 2014-ben jelent meg a s2011-3 és most meg ott tartunk, hogy lassan itt van a nyakunkon a 2017. A pénz sem gyűlt még össze a cserére így mindenképp várnom kell még de eredetileg az idén karácsonyra gondoltam volna meglepni magam egy új rendszerrel. Viszont ha 2017 első felében előre láthatólag megjelenik egy új foglalat, akkor inkább várnék még 3-4 hónapot is akár a gépfejlesztéssel csak azért, hogy utána 2,5-3 évvel újabb és hosszútávra nézve időtállóbb foglalatot tudjak venni.
Előre is köszi mindenkinek az infót, aki tud esetleg valamit az új cuccok megjelenéséről!
Üdv! L.D.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest