- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
NorbixD
tag
Megjött a Xeon 2620v3as procim (nem ES), egy MSI X99S SLI PLUS alaplapban próbáltam ki. Az alaplap nagyon szívatott csak akkor volt hajlandó elindulni ha a 8 darab RAM bővítőhelyéből az 5. helyre volt rakva a memória egyéb esetben két lehetőség fordult elő:
1. bekapcsolt, minden zölden világított, semmi sípolás semmi jelzés a hiba lehetséges okára. De se kép se hang.
2. Pár másodpercre bekapcsolt majd mintha elfogyna a tápfesz (teljesítmény) elhalványult és leállt minden majd megint bekapcsotl és megint leállt, elhalványult és ezt ismételgette.Ha az 5. slot-ba helyeztem a memóriát akkor probléma nélkül bebootolt, bios minden bejött. Ez nem egy új alaplap egy webshop által használt cuccról van szó (elméletileg lehet használt, kiállított, bármiféle egyéb darab). Jó vételnek tartom 159euróért ha hibátlan.
Mi lehet a baja, normális működés ez? Több évre szeretném venni így biztosan bővítésre kerül majd a memória és akár egy v4-es procival is később. Így jó lenne ha megbízható volna.
más: A bios a "processor specification, info" alatt unlockedet írt a processzora, viszont ez egy nem ES Xeon. Próbáltam állítani a szorzót de az órajel nem változott újraindítás után se. Szóval a Xeon zárt szorzó így nyilvánulna meg? A BCLK változtatásával egyébként változott az órajel.
-
Reggie0
félisten
Igen, ezeken en is vegigragtam magam. Ezert is mondtam, hogy a 269x es 268x szeriakkal nincsenek problemak, azok kesei peldanyok.
(#5043) Speed_Speed: 100% elado eleg ritka komolyabb forgalom mellett. Erdemes azt nezni, hogy miert kapott minuszt.
(#5044) darealkilla: Elsonek kiprobalnam a regi szoftverekkel, mert az a legegyszerubb ellenproba. De a degradacio sem kizart es nem csak proci lehet a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Yettel topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest