- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed_Speed
tag
Van mikor a frissítés nem előny, hanem hátrány...Ezért nem mindig kell frissíteni,és nem mindegy, hogy mit ..
Nagyon sokszor tapasztaltam, hogy ha valamit frissítettem, akkor az nem, hogy jobb, hanem rosszabb lett. -
Speed_Speed
tag
válasz
NorbixD #5049 üzenetére
Akkor is újra indulgat a gép.. ha az alaplapban a proci foglalatban a láb vagy tüske elvan törve amit nem látsz...akkor csinál ilyet is, hogy csak bizonyos ram slot-ot ismer föl a többit pedig nem.
Viszont nem derül ki mi az operációs rendszer amit használsz? Windows 10 ajánlott hozzá.
Speaker-t csatlakoztattál az az alaplaphoz..a front panelhoz?
Ha egyik memória foglalatban, slot-ban nem működik és nem lehet bekapcsolni a gépet. Ez egyértelműen azt feltételezi, hogy a SLOT-ok hibásak lennének....vagy a memóriavezérlő hibás . Ellenben ha mégis ez lenne a gond, akkor ez CPU hibás....
De ez csak az én feltételezéseim.. -
Speed_Speed
tag
A másik része, ha valaki külföldről rendel és nem 100%-kos megbízható eladótól,helyről veszi, vagy szerzi be, akkor benne lehet az is, hogy mikor berakod a gépbe, akkor bizony mást ír ki, és nem azt ami a proci kupakján lévő típus lenne.
-
Speed_Speed
tag
válasz
Reggie0 #5029 üzenetére
Én is utána néztem közben és olyan embereket kerestem meg akiknek van tapasztalatuk benne..
Tehát a többsége azt mondta" ne vegyél ES procit" azért mert ha jön valamilyen frissítés akkor fagyogat...tehát nem igazán támogatja az új dolgokat. Nem enged föltenni bizonyos drivereket...stb.
Hiszen ezek nem véglegesített procik.
Az a biztos ,ami nem ES verzió... és én is e-mellettt döntök. biztos ami biztos..Stabil processzor kell nekem...
Az lehet megy egy jó db-ig de ha valamilyen frissítés jön..akkor lehetnek problémák.
Sokan ezért adják vagy adták el! -
Speed_Speed
tag
válasz
#Morcosmedve #5020 üzenetére
-
Speed_Speed
tag
Sokat gondolkodtam azon, hogy vegyek-e ES procit vagy ne?
Egész pontosan E5-2683 v3 ES. Valakinek van tapasztalata ES procikkal kapcsolatban?
Ha minden igaz, akkor E5-2620 v3 ezt veszem meg.
Valakinek van tapasztalata E5-2620v3 ezzel kapcsolatban?
Üdv:Speed -
Speed_Speed
tag
válasz
Marcikapap #4983 üzenetére
Köszönöm a tanácsod...
-
Speed_Speed
tag
Váltani szeretnék , mert CAD -re kell és videóvágás, konvertálás..... csak nem tudom, hogy jobb lesz-e vagy sem..Van egy I7-6700 procim és mellette 4x4Gb = 16GB Kingston Hyperx 2400Mhz...
A csere az 2011v3 I7-6800 vagy I7-6850K Esetleg I7 5820K Mennyivel lenne jobb, gyorsabb ha váltanék? Milyen videkártyát ajánlotok mellé..ami játékra és CAD-re is szuper?
Válaszát mindenkinek előre is megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest