- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Két OnePlus Turbo is várható?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Nincs összehasonlításom ddr3-4 között de az x99 még a korai ddr4 időszakban készült. Szóval szerintem egy nagy órajelű ddr3-assal ugyan úgy jól menne. Lapok 24eft-tól vannak, az én 8 slotosom 32eft volt, valóban nem olcsó de olcsóbb mint egy használt márkás lap az biztos. Az idő eldönti mennyire bírják a strapát. Huhananzhi x99-tf tud ddr3-at és ddr4-et is abban lehetne próbálni. De szerintem egy alacsonyabb cas-os 1866 jobb mint egy korai nagy cas-os ddr4 2133.
Nem az enyémből indulok ki mert nekem cas13-on mennek 1866-on de azok 1066 cas7-es ramok, talál lejjebb vihető még vamalenyivel de 1.5v-nál ami a gyári fesz nem akarok többet adni nekik rohadtul melegszenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest