Hirdetés
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- iPhone topik
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redbull941
tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Tyhűűű van ám hsz áradat ~150 hszt kellet elolvasnom xD kb ennyi maradt meg, bla bla bla, x99 jobb mint a skylake xD
Bmw, a te hsz-ed is megragadt, hogy nem szeretnél sok pénzt bukni a pcn, én pl r9 280x-et 3. éve nyúzom
Dúrván áron alul 11hó garanciával vettem használtan, 170eu-ért. Most kb 190-200euért mennek itt szerbiában használtan is az r9 280x gigabyte kártyák
Szóval ha eladnám semmit nem buknék rajta, Gondolkodtam én is az r9 290x-en 4gb-os vezión, Szerinted megéri váltani? Köszi a válaszod!Más, ez a Broadwell proci kompatibilis lesz az lga 2011v3-al?
Ha véletlen proci cserére adom a fejem, lapot is kellene megint cserélni? Köszi emberek a választ! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Arc Raiders
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vírusirtó topic
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dúrván áron alul 11hó garanciával vettem használtan, 170eu-ért. Most kb 190-200euért mennek itt szerbiában használtan is az r9 280x gigabyte kártyák