- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Laca64
csendes tag
Sziasztok.
Volna egy problémám a konfigommal. Tegnap youtube nézés közben elsötétült a képernyö és a hangszóró is elkezdett búgó hangot kiadni magából. Volt már ilyen néha, de azt egy újraindítás megoldotta.Eddig ezt az AMD karim driverének tudtam be. Most azonban nem segít semmi.Indítanám a gépet és a lapon levö post code kijelzö b6-os hibát ír ki(clean-up of NVRAM), tovább nem megy. A biosba sem tudok belépni.Videokártyát már raktam bele másikat,annál is ugyanez a helyzet.Eddig az a gyanúm hogy az alaplap a hunyó.Az elemet kivettem jó sokáig,a bios kapcsolók sem segítenek.Ha a proci adta volna meg magát akkor szerintem 00 hibakódnak kéne lenni.Tudnátok még valami megoldást ajánlani mielött becsomagolom és visszaküldöm az oc.uk-nak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- World of Warships
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- XPEnology
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest