- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
mpierre
üzenetére
fogalmam sincs rola, h mibol vannak, sose volt ilyen jellegu hutesem, mindig levegos voltam. asse' tudom, h amugy ernek-e ezek valamit az epitett/nagyvizekhez kepest, vagy nem. mindenesetre ok, majd megkerdem amott.
koszi a linket, at fogom olvasni.
amugy most csak ugy brahibol, a frissen rakott, be nem lakott rendszeren neztem egy kis memoriatuningot, 3200 CL16-ot 1.3 V-on birta, legalabb is elindult, illetve az AIDA memoriatesztek lefutottak. auto-n valami 1.46 V-ot adott neki, gondolom az sok, osszehasonlitva a weboldalan levo gyari ertekekkel a 3200-asnak.
nyilvan ez nem teljeserteku teszteles, csak kivancsi voltam, h elso korben egyaltalan elmegy-e addig. majd, ha szereztem egy jo kuckot, es mindent beledobaltam, nekiallok majd kicsit cibalgatni, alacsonyan tartva a feszultseget, ahogy te is emlitetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest