Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
mpierre
üzenetére
fogalmam sincs rola, h mibol vannak, sose volt ilyen jellegu hutesem, mindig levegos voltam. asse' tudom, h amugy ernek-e ezek valamit az epitett/nagyvizekhez kepest, vagy nem. mindenesetre ok, majd megkerdem amott.
koszi a linket, at fogom olvasni.
amugy most csak ugy brahibol, a frissen rakott, be nem lakott rendszeren neztem egy kis memoriatuningot, 3200 CL16-ot 1.3 V-on birta, legalabb is elindult, illetve az AIDA memoriatesztek lefutottak. auto-n valami 1.46 V-ot adott neki, gondolom az sok, osszehasonlitva a weboldalan levo gyari ertekekkel a 3200-asnak.
nyilvan ez nem teljeserteku teszteles, csak kivancsi voltam, h elso korben egyaltalan elmegy-e addig. majd, ha szereztem egy jo kuckot, es mindent beledobaltam, nekiallok majd kicsit cibalgatni, alacsonyan tartva a feszultseget, ahogy te is emlitetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi