- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Sziasztok! Manapság a csapból is Rájzen dől, de úgy néz ki jelképes (tényleg) összegért elhozhatok egy i9-7900x 64 giga ram + asus prime x299 lap + 3ventis aio hűtő kombót (házat-tápot megtartja a tulaj).
Pont kapóra jönne, mert a családi asztali pc haldoklik (pont az erős táp halt ki belőle elsőnek
, de a lappal kapcsolatban is kétségeim vannak).
Mennyire életképes rendszer ez így 2023ban? Win11 alatt is jól menne? (Még nem néztem az asus oldalára, van-e win11-es változata a mindenféle alaplspi segédeszközöcskéiknek, a régi gryphon ventikontrollját win10 alatt pl még tudtam használni - 11en még nem próbáltam).Ugye a 7900x lelke a tuning, az erősebb fajta aio vízzel esély is lenne erre + utánanézek, hogy lehet lekapni a sapkáját... A tesztek, amiket a gugli feldob tuningmentes állapotra vonatkoznak - meghúzva vajon mennyire állja a sarat egy mostani Ryzenhez vagy "civil" i7-hez képest?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K (LGA 1151 v2) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de a lappal kapcsolatban is kétségeim vannak).