- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Tök jó minden 10. indításnál vagy biosból lekapcsolva újra be kell állítanom a ramokat. Azaz kivenni majd berakni régit és kézzel betölteni mindent. Valószínű időnként csinál traininget és az elcsesz valamit.
Mindegy én feladtam ez a ramot ebbe a gépbe, van egy fióknyi ddr4 ecc reg visszatérek arra.
Most gyorsba átírtam az új biost ecc reg-hez és bedobtam random low end ramokat, persze megy minden jól.
Nem sokára érkeznek 3200-as ecc reg ramok majd azokkal alkotok valamit mert nyilván a 2133 az nagyon visszafogja. Ha beállt 3200 jó időzítésekkel akkor az gazdaságosabb mint ezek a drága samsung ramok. (6eft/db a 16gb-osok, 3eft/db a 8gb ára)
Meg AI teszteléseim miatt a 32gb már messze szűkös lett, szóval 8x16gb a terv, de kezdetnek 4x16gb lesz csak.
Itt még fos low end ramokkal. (kiszedtem a Dell workstationomból tesztnek)
Samung e die szóval 2666-2933 elvileg menne biztosan de csillagos ég a határ.
Gyorsba felraktam 3200-ra, nyilván ezt ilyen időzítéssel simán viszi. Egyesek 4000-et is elérték vele.
De majd beszámolok inkább a 3200-as hynixekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Elektromos autók - motorok
- VoIP telefonálás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő