Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
i5 kerül 50-60k-ba? i5 4400 - 44k újonnan, használtan nézhetsz egy 2500k-t vagy 3470-et 35k körül tuningolhatod is ha szeretnéd. Alá lap meg memória már nem nagy tétel és rájössz hogy a minimum FPS sokkal jobb lesz mint a q9550 alatt. Egy 7870-et is jobban kihajt egy i5, 775-re már nem költenék
-
-
Hasonló gondban voltam én is.
Igaz nekem Amd X6-ossom van ami csak a plusz két magban erősebb.Egy X4 nagyjából Yorkfieldel van egy szinten azonos órajelen de lehet a yorki kicsit gyorsabb.
Sokáig filóztam hogy cseréljek legalább sandy-re de inkább vettem erősebb kártyát és nem bántam meg. 6950-ről váltottam 7970-esre és így is másfélszer annyi fps-em van még úgy is hogy elvileg procilimit van. Én nem cseréltem le a fél belét a gépnek plusz 0-10% fps-ért.
Játékoknál alapból a videókari számít igazán. Nem érné meg lecserélni pár fps miatt a fél gépet.
Az új 270-280 széria nem éri meg a pénzét ha használtan jóval olcsóbban kapsz ugyan olyan 78xx 79xx szériás kártyákat amit szinte megegyeznek velük.
Egyszerű a dolog, vegyél használtan egy 7850-70-est és ha valami csoda folytán nem lenne elég akkor még mindig utólag cserélhetet a rendszert. Az biztos hogy a játékok nagy része közel maximum grafikán futni fog FHD-ben a mostani prociddal is. Esetleg multiplayer játékoknál okozhat lassulást.
Ha azt a procit fel tudod húzni 3.8-4Ghz-re akkor jó darabig elég lesz még erősebb kártyával is (pl: 7950-70). Én már csak abban hiszek amit látok azaz hogy amivel játszom az megy maxon, nem lassul, nincs microlag és ha ezt tudja a mostani is akkor nincs értelme pénzt kidobni. -
Remus389
veterán
szerintem nyugodtan vehetsz olcsón használt 7850/7870 2gb videokártyát, ha jól tudom a 270x ugyanez, csak a feliratot cserélték le
Full HD mellett valóban a video kártya dolgozik leginkább, viszont vannak processor igényes játékok, sőt pályák, ahol visszafoghatja már a core2quad (kérdés persze mennyire, játszható attól Még vagy sem )
ezért szerintem nem érdemes ettől nagyobbat beletenni, talán Még egy 7950 beleferhet
-
Remus389
veterán
szerintem egy alaposan megtunningolt q9550 mellé HD 7850, 7870 illik max (illetve annak az újabb verziói )
ha nem tudod jól húzni, akkor 7850 2gb, kb 30.000 ft, az 5850 kb 18.000 ft eladni, tehát 12000 Ft a csere
de persze alattam is írja Mr. Obvious , ha lecsereled az egészet, gyorsabb géped lesz, több pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged