Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Djuree #22082 üzenetére
Ránéztem az adatlapodra.
Ha jól vettem le, akkor beletennél egy Q9650-et meg egy GTX480-at a mostani konfigba.
Én nem tenném a helyedben!Ahogy RetepNyaraB (nagyon megy az oda-vissza nyalakodás kolléga
) írta, ha van egy ilyen proci a kukában, akkor jó, menjen, de ha apróból vennéd, nem éri meg. Akkor már kéne vmi jobb lap is, ha alaposan húzni akarod... Szóval egyszerűbb az esetedben, hogy eladod a félkonfigod, vagy a teljeset. És veszel újat. GTX480-ak fillérekért mennek, nemrég lestem rá, pár hónapja 50-ért adtam el a majdnem vadi új SLI-m darabját, erre most 32-ért meg ilyen kaliberben vannak fent. Durva!
Emellé egy valami Sandy, vagy Ivy alapú 1155-ös foglalatra épülő "alap" és évekre jó vagy.
lipi67-el (jó barátom és a legjobb quad tuningos, akit a hátán hordott a föld) beszélgettünk arról, hogy hááát nem annyival jobb egy sandy mint a c2quad. Aztán túl sok lóvém volt, befigyelt első körben egy Maximus IV Formula Z, egy 2600k meg 2x2 1600CL8 ram... sokáig még magamnak se ismertem be, de mérföldekkel gyorsabb. Os-ben nem. Felraktam a wint és nem mutatott jobb értékeket. Nem vagyok nagy játszós, nálam a játék azok a 3dmarkok, tuningos vagyok. De ott aztán kijött a különbség. És mivel te játszol, ezért neked sokat számítana. Arról nem beszélek, hogy a mostani 3570k@5200MHz milyen érzés a raid0 ssd-kkel...
Örök quados leszek (most tervezem visszavenni az ország, de talán a világ legjobb quadját a sráctól, akinek annó eladtam), de már nem ajánlom játékosoknak ezt a platformot én sem
RetepNyaraB: nincs harag, semmi probléma, de kicsivel írom a felhasználóm. Megtisztelsz a nagy kezdőbetűvel, de úgy írod hibásan. -
válasz
Djuree #22082 üzenetére
Az egészhez fontos tudni, hogy találtad a kukában, vagy súlyos tízezreket akarnak legombolni Rólad a Yorkért
Előző esetben persze királyság, utóbbiban durván alkudozni kell; manapság 775-be pénzt fektetni nagy könnyelműség...Ahogy Kicsipapucs írta, ebből a szériából a 9550 volt a bestbuy ár/érték és húzhatóság szempontból. De én egy éve eladtam és azért a mostani (gyakorlatilag egy árban vettem, ez mutatja a 775 irracionális árát) az keresztbe lenyeli, érzésre kb. alapon van ott, mint a 9550 volt 450-es fsb-n (de Gflopsban meg majdnem duplája...) az újabb architektúrák nagyon kemények a 775-höz képest.
-
válasz
Djuree #22074 üzenetére
A pontatlanul feltett kérdések spmnak minősülnek egy idő után
Mire használnád? Bitcoin? Strip póker? BF4?
Értelmezhetetlen a kérdésSingle üzemmódban bármit elhúz (4 Ghz-en, vagy felette persze edit: Kicsipapucs megmonta a frankót a tuninglhatóságáról
)), legfeljebb hagy a kártyában kakaót és alacsony lesz a min. fps (főleg utóbbi kínos). Komolyabb multiban meg elvérzik, mint szűzlány Drakula kebelén (najó, WOW-ot bírni fogja valamilyen szinten).
AMD-ből egy 7870XT még vállalható (csak már nem kapsz belőle jót), afelett csereérett. A legújabb szériával nem vagyok képben...
-
válasz
Djuree #22074 üzenetére
Hali.
Hat ha normalis lapban van, jo tappal es hutessel, cibald meg olyan 3.6GHz kornyekere. Akkor egy GTX480 alapon, GTX560ti alapon, GTX650ti alapon. Ezekkel birni fog meg. Atikbol nem ismerem a kozepkategoriat, azt mas megirja, de azokbol is ez a szint amit bir. En csak szarazjeggel hutott E8400@5400MHz-el probaltam 7970-et, az nem relevans itt, gondolom
-
keIdor
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged