Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
peu407 #20862 üzenetére
Nem ugy ertettem, hanem hogy alapbol visszaveszi a szorzot (Energiamanagementtöl függetlenül. Legalabb is ha terhelve is csak 3 Ghz a sebessege). De Ahogy Zolee irta, hagyhatod fenebe az xmp-t es kezzel kell piszkalni. Viszont nekem nem volt Asus lapom, tehat elmeletileg irom a dolgokat, gyakorlati Asus tapasztalat nelkül (pl szorzoallitas, es föleg a RAM sebesseg visszaosztasa nem tiszta). Ezeket majd meglatod. A többi eleg valoszinüen ugy van, ahogy irtam.
Az en szutyok lapomnak minimalis feszültsegemeles kell fsb es NB vonalon 400-as fsb-hez. A proci igen valosz
inüen birja bekapcsolt energiamanagementtel is, de elöbb a tuning, aztan a sporolas, különben nem tudod a sok lehetöseg közül mi miatt fagy epp a gep. -
-
válasz
peu407 #20854 üzenetére
Majd írok este egy beállítások listát. Ha van használati utasítás linked akkor oszd meg, ha nincs majd megkukkantom neten. A Kingston biztos eredeti? Azt nagyon szeretik hamisítani és akkor az alma. Illetve kínai
Mennyire kell alapvetően fogalmaznom? Valami alap ismeret..? -
válasz
peu407 #20805 üzenetére
Nyilván az X-et kell venni, ha nem sokkal drágább, mint a 9550. Mindenképp pénzkidobás ma már az egész, mert a socket 775 ára észrevehetően esik, pedig tavaly még pl. a 9550 egy árban volt egy használhatóbb fajta zsír új i5-tel. Még egy év és nem tudod eladni. Ezt számold bele a vételárba!!
-
cSuwwi
senior tag
válasz
peu407 #20802 üzenetére
Kérdés hogy mennyit szánsz rá, illetve hogy a lapod melyiket támogatja.
A 9650 sztem felejtős, hacsak nem olcsóbb mint a 9550, de ezt kétlem. Talán 200mhz-el tud többet, de a 9550 jól húzható szorzózáras létére is.
Ha szeretnéd tuningolni is akkor a 9770 jó lehet, az X miatt nem szorzózáras, jobban ki tudod hajtani.
De ha jól rémlik ez a csúcsproci a 775-ösök között, bizonyára a aranyárban van. Mennyi az a jó ár, csak kíváncsiságból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest