Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazad van, fos értékekkel bűvészkedtek a tesztben, nyilván korai lap példányuk volt, a proci fene tudja milyen, de az 1,45V nagyon soknak tűnik

Meg kellene nézned, hogy az auto beállítások milyen értékeket takarnak és beírni ide, ill. manual módban ezeket belőni először is.
A RAM-okat én először is nem piszkálnám, hagynám a gyári frekvencia alatt mindenképp. Ha megvan a stabil processzor érték, akkor lehet őket is tunkolni. Elég egyszerre egy hibaforrás.Energia management gondolom kikapcsolva (C1, Speedstep, C state, Virtualization, stb); ha nem akkor gyerünk

Spread Spectrum off (ez látom auto)!
Loadline Calibration disabled (igazából ez ízlés dolga: ha nem droppol zavaróan a lap; tehát terhelés alatt nincs 0.05V-nál nagyobb feszültségesés és abből következtethető fagyás, akkor én nem kapcsolnám be).
CPU ill. NB clock skew lehet próbálni kb. 150-es értéken, mindkettőt egyformán, de csak magasabb fsb alatt érdekes (450 környékén már igen).
FSB Terminaton Voltage: 1,25 (ill., ha az auto 1,10 akkor 1,20 is elég)
NB Voltage: 1,25
CPU PLL Voltage:1,7 (rég olvastam utána, de Te is megteheted
ezzel az értékkel illik vigyázni)CPU Ratio Setting: ennek is utána kéne olvasnom, de nézd meg mennyi az auto érték!
PciE fix 100Mhz!!
FSB Strap to North Bridge: ezt 333-ra tenném elsőnek, de ez hosszú téma; ki kell kísérletezni.Ha ezek belőve, próbáld meg indítani. Ha nem akar, egyszerre lehetőleg csak egyvalamit változtass, hogy követni tudd a hatást.
S menjünk át ezzel az egésszel a kezdő tuningos csoportba, mert nagyobb az esélye, hogy más is hozzászól. Sokaknak van ilyen lapjuk, nekem meg nincs

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezzel az értékkel illik vigyázni)