- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben01
őstag
válasz
paprika #13359 üzenetére
Nincs már nálam a proci,csak egy gyors teszt erejéig volt a gépemben,aztán ment a tulajnak,akinek vettem.Így finomhangolásra nem volt időm,ezért semmi extra beállítás nem volt.LLC enabled,minden más érték normalra állítva (illetve a normal érték szerinti feszültség volt beállítva mindenhol),csak a ramok kaptak plusz feszt és a cpu vcore-al játszottam.Ha jól emlékszek 1,2V volt a maximum,amit biosban beállítottam,abból lett az 1,184V terhelve.A VID 1,25V volt,úgyhogy nem ment rosszul.Az alulfeszelés semmivel se bonyolultabb/nehezebb,mint a "hagyományos" tuning.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sorozatok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest