Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Razermazer

őstag

válasz darál0w #17962 üzenetére

Léggel nem is fog menni 471-480-a határ léggel és jóindulattal :DDD . A víz áldásos hatásának köszönhetően -20 fokkal hűvösebben tartható a lap és a proci. Ez tuningnál elengedhetetlen.

Kicsipapucs Modolhatod akárhogy rakhatsz rá ventiket orkánt is csinálhatsz, egyszerűen a levegő nem tudja elszállítani azt az irdatlan hőmennyiséget, amit a lap és a proci termel. És a másik hogy 500-hoz kegyetlenül bele kell vágni a gtl-ekbe. Olvastam hogy darálow sose nyúlt hozzájuk, ennél a lapnál kell nincs mese. Szétfeszelheted akkor sem fog menni, a jel már annyira zavaros nem stabil, hogy értelme nincs is erre való a gtl, hogy ez ne történjen meg. Hogy melyik a jó beállítás, azt neked kell kitapasztalni órákat lehet vele szórakozni, én is így csináltam és jó is lett. Természetesen vízzel, én bele sem vágtam léggel, főzőlap az a konyhában van :DDD. Megyek is vizezem tovább az i7-et. Ha kell a blokk, és az alaplapi hűtő ott van viheted megéri. Tudok hozzá még adni tartályt is, és pumpát, és radit is.

Új hozzászólás Aktív témák