- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Shkiz0 #11641 üzenetére
Azt nem tudom ,hogy miért nem emgy többet neked a teraszon léggel.... nekem a teraszon 4500 megvolt léggel... vizzel meg ... huhh
mi lenne, na mjad ha lesz rá erőm...
Viszont azért is lehet jobb vizzel mert mikor állitod az mhz-t akkor egy kis időre felugrik a hőmérséklete (másodperc tört része ... coretempen látszik) és azt ugye olyan mhz-n nem birja és elhasal, viszont vizes blokk meg jobban elnyeli és hümm... eddig ezt a teoriát találtam rá ki ...
... meg a viz amugy is hamar benyel sok hőt és utánna sokkal lassabban melegszik "üzemi" hőmérsékletre a cucc mint a léggel.... kemény 2nap tapasztalata szólt belőlem
-
Soak
veterán
válasz
Shkiz0 #11637 üzenetére
Nem....csak a viz lett az uj... már rég megvan ez a disznyó ...
... 4100-et 1,57V-n tudja 3d06-ra
... még nem teszteltem ki teljesen a hűtést ... olyan 4200 körül van benen szvsz
amugy léggel is majdnem ment ennyit... csak kicsit több feszen
(mármint a validra, nem 3d06-ra
1,36V 8x450 prime stabil... sajna ez nem olyan nagy szám
-
Soak
veterán
Nézegettem kicsit az uj hűtéssel a procit
... 4400-es valid sajna corrupt lett... 1,66V .... idle 44fok
.. [link] 4350-en lefutott a PI , de nem csináltam képet, azthittem lesz jobb is
-
Soak
veterán
-
Soak
veterán
válasz
yakuza.tora #11467 üzenetére
Vegyél krüsölt az nem hazudik
Amugy 9x400 1:1-et biztos birna
... sőt akár még 9x500at is
-
Soak
veterán
válasz
redraven85 #11406 üzenetére
cpu pontról beszélt
-
Soak
veterán
válasz
Superman #11113 üzenetére
Jah, gyárihűtő mellett
... Nekem a blitz nagyon ejön, brutális miket tud ez a lap... megy benne a proci mint a mérgezett egér... van egy bugja ,hogyha leállitom szakszerüen akkor nem indul el addig mig nem áramtalanitom (táp kikapcs ... szerk: elvileg ez csak quadal jelenik meg, legalábbis Achill3us aztmondta ,hogy neki Duoval nem csinált ilyet... remélem egy uj biossal ezt is megoldják) ... ezen kivül 100%os...
A maximust is illene a procinak limitálnia
... 500-520 körül 100% hogy megy
-
Soak
veterán
válasz
redraven85 #10936 üzenetére
6x200 1.1V ...
-
Soak
veterán
válasz
Superman #10678 üzenetére
a kevesebb néha több...
... szerintem valami elmelegedett
szerk: Amugy érdekes megfigyelést végeztem az utobbi pár napban.... mikor hazaérek akkor kb 20-21fok van a gép melletti hőmérőn... kb 1méterre tőle... várok mindig 15 percet annyi marad... bekacspolom a gépet, egy óra mulva minimum 3fokkal több van, de ha játszom vagy tesztelek, akkor 5fokot is megugora az érték... szóval nem olyan vicc csak az ,hogy fűtenek ezek a nagyfogyasztásu gépek...
-
Soak
veterán
Dehogy, azért a 450W 1kártyás rendszertől már elég derék fogyasztás.... sacc per kábééé olyan 250-300W körül ehet kimaxolva... (jol meghatároztam
) ... szóval a VX450-nnek elég kell lennie, főleg ,ha azt veszem ,hogy a VX550 viszi a HD2900 CF-et quaddal jol meghuzva
XaraX : Tudom ,hogy erős táp, csak azért irtam mert mikor minden számit akkor az 550 jobb lehet és még olcsobb is
-
Soak
veterán
válasz
Superman #10334 üzenetére
Most vissza váltottam egy kis időre gyári coolerre. sajnos abból is csak a kisebbik rezesre mert a másik a másik gépben van persze... és igen tré
, forro mint az állat, szóval átadja a hőt, viszont idle is 1,288V 3ghz 57-56-51-51 fokosak a magok
... mindenkinek ilyen gyik?
-
Soak
veterán
válasz
Superman #10244 üzenetére
nem a csavar a lényeg, mert az egy pontnál ugysem tudod tovább huzni, hanem a keret és a lap közé kell valamit tenni és máris "messzebb" lesz a keret és jobban odafogja
Igazából nem szivacs, hanem amivel szigetelek minuszokban, .... polifoam szerü valami .... mondjuk mindig teszek oda valamit ,hogy ne a lapot bántsa
-
Soak
veterán
válasz
WildDaemon #10241 üzenetére
Te primeolsz 1,6V-vel? mennyire dropol az ,hogy ilyen laza vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest