Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Asrok lista a támogatott procikról:
Bővebben: link -
fsb1000
nagyúr
MIért ne lenne értelme????
Mégegszer: Aki hajlandó kijönni XVII-kerbe az viheti mai napon.
Ezt kecsegével is közöltem telefonba. és Ő elfogadta. Holnap de. hívom, ha nem kelt el a proc.
Szerintem ez korrekt megoldás.
Sajnálom, ha részedről tárgytalan, de értsd meg, nem szeretnék beautókázni a dugóba + parkolni.... -
fsb1000
nagyúr
lap nincs hozzá, de ha kell akkor azt is adhatok hozzá, de csak konkrét érdeklődés/vásárlás esetén.
A proci ugye LGA775 és 64bit-es.
Eredetileg egy Gigabyte GA- 8i945P-G lett volna az anyja, de az elment egy géppel.
Bőven 20K felett van az ára és DDR2-vel meg és PCI-E videokari kell bele (vagy olcsó PCI-s!!!!!). a lap gyors, atomstabil
Bővebben: link
Kb. feleárban lenne Asrock 775 i48 M/B. -- ezt még nem próbáltam, de az ára jó.
Ráadásul AGP-s és mennek vele a DDR memok is. Szóval jó upgrade......
Bővebben: link
Lehet hogy a proci menne olyan alaplapban is, amely nem támogatja a 64bit-et de erről nincs korrekt infom (azaz nem próbáltam ki!!) -
fsb1000
nagyúr
Szevasztok!
Én most ébredtem...
kecsegével egyeztettem egy holnapi időpontot, viszont __nem__ hajlandó kijönni a XVII-kerbe. Én meg nem tudok ma bemenni a belvárosba...
Jeleztem Neki, ha valaki ma hajlandó eljönni a prociért (XVII-ker pesti út, Örs-től 20 perc), akkor viheti!
Tehát aki érte jön az viheti még! Holnap max az őrsig vándorlok el....
(bocs!) -
bibimad
senior tag
válasz
kecsege666 #5 üzenetére
Szerinted,mi mi a sz@ra várunk?Fiuk,ne legyünk már ennyire szemtelenek.
-
gudman1
tag
Engem is érdekelne 1db.!!
-
fsb1000
nagyúr
Intel CeleronD 2,8Ghz 64bit eladó !
jelzés: 336
fsb533
256kb cache
LGA775 tokozás
Új, bontatlan dobozos.
Gyári hűtővel 17K az ára.
1 év gar.
Elég sürgős, ezért inkább BP, és csak KP.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest