- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbarna1
csendes tag
válasz
interstate76 #3247 üzenetére
Szia! Letezik dupla LAN-os is, Nekem tobbek kozott ilyen is van [link]
2x Gigabit-es LAN van benne. -
szbarna1
csendes tag
Én úgy értelmeztem, hogy teljesen elhagyják ezt a piaci szegmenst. Ez a lépés a Microsoftnak is fog fájni.
-
szbarna1
csendes tag
Mit szoltok ehez a hírhez ? [link]
-
szbarna1
csendes tag
Egy ujabb kiserlet ez mar Windows 10 -el erkezik ..... [link]
-
szbarna1
csendes tag
Már a Microsoft is ... [link]
-
szbarna1
csendes tag
Pipo X8 kicsomagolasa : [link]
-
szbarna1
csendes tag
Ez mar a csucs ! :-) ehez mit szoltok ? nem tudom, hogy ennek a huttese hogy van ,megoldva minden esetre erdekes kutyu ha mindez igaz. [link]
-
-
szbarna1
csendes tag
Igen van ez pl : ZOTAC ZBOX CI320 nano Plus Windows 8.1 with Bing . Hatalmas elonye a Pipoval szemben, hogy ez bovitheto 8GB DDR3 RAM ig es tetszoleges meretu SSD-vel. En a plusz verziot vettem meg 64GB SSD es 2GB RAM al egyelore, majd a kesobbiekben bovitem. Ami nekem nagyon bejott,az az, hogy van rajta Infra veveo es kompatibilis pl a VU+ Solo2 taviranyitojaval. (Be lehet kapcsolni vele ZBOX-ot).
Link : [link]
Vagy az Egreat i6 [link] ami hasonlit a pipohoz de nem kell kulon butykolni a huttesen ez is ugyan aluminium hazban van de van a ket oldalan szellozo nyilasok. Ami meg emlitesre melto az a VGA csatlakozo rajta a HDMI mellet.
Viszont az is igaz , hogy ezek a keszulekek azert valamivel dragabbak mint a Pipo
-
szbarna1
csendes tag
Uj jatekos a piacon : Meegopad t02 es ezen mar hivatalos Windows 8.1 with bing van rajta [link] kicsit hasonlit a hamarosan megjeleno Intel Comute Stick -re szerintem
-
szbarna1
csendes tag
A bios beallitasokat neztem , de nem emlekszem, hogy lenne benne olyan opcio ahol mutatna a homersekletet. A programban egy dolog, hogy magas ertekeket mutat, viszont az a masik dolog, hogy tapintasra igen erezheto, hogy nem epp meelg mar mar forro :-) 40-60 perc aktiv flash palyer hasznalataval. (gyerek sokat youtube-zik )
-
szbarna1
csendes tag
Sziasztok !
Nemreg szereztem be egy Meegopad t01-est ami nagyon jo de van egy kis problema ami zavar, arra lennek kivancsi aki meg rendelkezik ilyennel, hogy naluk, mennyire melegszik, hiszen nekem ugy tunik, hogy elegge melegszik,annak ellenere, hogy meg ebbol kifolyolag nem tapasztaltam fagyast.
En is kinabol rendeltem , es erdekes modon nekem aktivalva erkezett rajta a Windows 8.1.
Feltelepitettem ra egy "Real Temp" nevu alkalmazast ami elmeletileg figyeli valos idoben a processzormagok homersekletet es nem csak, ez a program eleg ilyeszto kepet adott konstans 70-80 sot van amikor eleri a 83 foktot a program szerint , mindezt csak simma flash palyer hasznalataval egy gyenge Youtube-os videoknal, mindennek ellenere az ezkoz meg egyszer sem fagyot ki, csak aggazt egy kicsit ez a magas hoemelkedes.
Kerdes masnal is melegszik a Meegopad t01 aki rendelkezik ilyen ezkozzel ? vagy csak en kaptam ki egy hibasat ?
koszi ,
barnes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged