- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
Köszönöm a kimerítő válaszokat, a minixet akkor elfelejtem...
-
frankdelgado
őstag
Üdv!
Erről [link] milyen véleményetek van? Igazábol torrentezni, szövegszerkesztésere, meg filmnézésre, netezésre lenne.
-
frankdelgado
őstag
Üdv.!
Egy ilyenbe [link] futottam, 25 papírért nem tűnik rossznak. Raspberry pi ben gondolkoztam, médialejátszó+torrent. Sajnos nem találok semit hozzá, csak utalást, hogy nincs magyar nyelv a windowsban. Lengylül találtam hozzá videokat. Véleményeket szívesen fogadok!
-
frankdelgado
őstag
válasz
interstate76 #2065 üzenetére
Igazábol az eladott AMD-s viianyóra pörgetős pc után a fogyasztás annyira nem mérvadó.
A HTPC-s topikban olvastam egyszer, hogy ha biztos akarsz lenni a dolgodban, akkor full hd-s lejátszáshoz 2-4 magos, legalább 2 ghz proci, +4 giga ram illik.
-
frankdelgado
őstag
válasz
interstate76 #2063 üzenetére
Vagy akkor marad az eredeti elképzelés, építek egy mini itx házas HTPC-t, ami játékon kívűl mindent tud. 50-60 ezerből azt is megúszom.De az már egy másik topik.
-
frankdelgado
őstag
Sziasztok!
eladtam a pc-met és mivel a konzolhoz megtartottam a monitor, alap felhasználásra (böngészés, torrent, ofice word és persze full hd médialejátszás) valami mini pc-t nézegetnék. Android kizárt, most van egy minix x7-em, de az nem jött be, adom is elfele. Csak valami windózos megoldás jöhetne. Néztem a Lenovo stick-et, elég szimpatikus, csak ott a perifériákkal kéne kínlódni. Szimpatikusnak tűnik ez a pipo 7-es megoldás, bár az androidra nekem nincs szükségem. Viszont Lan van rajta és van elég usb is. Ellenben ha jól olvasom a hűtésével gond van, azzal meg nem óhajtok nagyon mókolni, főleg ha az garanciavesztéssel jár.
Javaslatokat elfogadok köszönettel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest