- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Netfone
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Elhagyja Kínát a Vivo OriginOS rendszere
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
válasz
frankdelgado #2061 üzenetére
Hello. Nezz valami J1900-es NUC-ot, bar kell hozza hattertar es memoria. Van kinai is ([link]) de en inkabb maradnek pl egy Gigabyte-nal amihez van normalis support is. Ezek a Z37**-es mini pc-k inkabb mediaboxnak jok, mindennapos felhasznalasra meg turelmes embereknek..
Szoval gyenge ahhoz szvsz hogy kivaltson egy PC-t olyan felhasznalonal aki hozzaszokott a sebesseghez (pl i5+SSD-vel).
Most teszteltem, nemely esetben kohigcsel 1080p youtubnal a pipo...
-
interstate76
addikt
válasz
frankdelgado #2061 üzenetére
Ha nem akarsz buherálni, akkor szerintem ne vegyél wines mini pécét Kínából. Egy wintel w8-asom volt, de amíg nem építettem rá pár extra hűtőbordát, addig még egy párlapos böngészéstől is hamar 70°C felett volt, márpedig ha túlmelegszik, akkor leszabályozza a cpu-t és onnantól kezdve használhatatlan a kicsike, amíg le nem hűl. Röviden: vagy mókolt hűtés, vagy semmi. Olyat olvastam itt valakitől, hogy laptophűtőn használja a saját kis gépezetét, mégpedig úgy, hogy nem bontotta meg az eredeti házat, tehát a garit sem bukta el, de a wintel erre alkalmatlan, mert finoman fogalmazva sem elég szellős a háza.
Nekem továbbra is az a bajom a történettel, hogy nemcsak monitor, aktív usb hub, billentyűzet, egér és vinyó kell mellé, hanem vagy hűtést kell rá mókolni, vagy laptophűtőt is kell venni, szóval annyi lesz az összköltsége egy bővíthetetlen memóriájú, usb 3.0 és gigabit lan nélküli kis gépecskének, amennyit - szerintem - nem ér meg. Ez itt már némi kis tudást is fel tud mutatni, csakhogy ÁFA nélkül is közel 40e Ft az ára, az meg megint túl sok. Szóval nem egyszerű jól választani, na! Nálam az lett a vége, hogy visszatértem a laptop + droidos mini pécé vonalra.
Új hozzászólás Aktív témák
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Építő/felújító topik
- Filmgyűjtés
- Formula-1
- FOTÓS beárazás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gumi és felni topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M , i5 12400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Garis Gamer Gép - ASUS B860M-A WiFI, Ultra 5 245KF, 32GB DDR5, RTX 5070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest