Hirdetés
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Hello. Nezz valami J1900-es NUC-ot, bar kell hozza hattertar es memoria. Van kinai is ([link]) de en inkabb maradnek pl egy Gigabyte-nal amihez van normalis support is. Ezek a Z37**-es mini pc-k inkabb mediaboxnak jok, mindennapos felhasznalasra meg turelmes embereknek..
Szoval gyenge ahhoz szvsz hogy kivaltson egy PC-t olyan felhasznalonal aki hozzaszokott a sebesseghez (pl i5+SSD-vel).Most teszteltem, nemely esetben kohigcsel 1080p youtubnal a pipo...

-
interstate76
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ha nem akarsz buherálni, akkor szerintem ne vegyél wines mini pécét Kínából. Egy wintel w8-asom volt, de amíg nem építettem rá pár extra hűtőbordát, addig még egy párlapos böngészéstől is hamar 70°C felett volt, márpedig ha túlmelegszik, akkor leszabályozza a cpu-t és onnantól kezdve használhatatlan a kicsike, amíg le nem hűl. Röviden: vagy mókolt hűtés, vagy semmi. Olyat olvastam itt valakitől, hogy laptophűtőn használja a saját kis gépezetét, mégpedig úgy, hogy nem bontotta meg az eredeti házat, tehát a garit sem bukta el, de a wintel erre alkalmatlan, mert finoman fogalmazva sem elég szellős a háza.
Nekem továbbra is az a bajom a történettel, hogy nemcsak monitor, aktív usb hub, billentyűzet, egér és vinyó kell mellé, hanem vagy hűtést kell rá mókolni, vagy laptophűtőt is kell venni, szóval annyi lesz az összköltsége egy bővíthetetlen memóriájú, usb 3.0 és gigabit lan nélküli kis gépecskének, amennyit - szerintem - nem ér meg. Ez itt már némi kis tudást is fel tud mutatni, csakhogy ÁFA nélkül is közel 40e Ft az ára, az meg megint túl sok. Szóval nem egyszerű jól választani, na! Nálam az lett a vége, hogy visszatértem a laptop + droidos mini pécé vonalra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Steam Deck
- Notebook hibák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen monitort vegyek?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5800X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5800X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ CORE I7 13700KF B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 2.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-10400F/ASUS PRIME B460M-A/RTX 4060 Ti 8gb/16 GB DDR4
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szoval gyenge ahhoz szvsz hogy kivaltson egy PC-t olyan felhasznalonal aki hozzaszokott a sebesseghez (pl i5+SSD-vel).