- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Nem tudom, hogy épp ezt próbáltam-e a számos verzió közül, de szerintem igen - és nem működött nálam.
Igazából nekem csak valamilyen Live Linux verzió lenne jó, mert eszem ágában sincs szétcseszni a hibátlanul működő Win10-et az SSD-n. A többi verzió vagy mindenáron telepíteni akarta a linuxot, vagy nem volt hajlandó telepíteni egy másik USB-re azt, vagy nem indult, vagy hasonlók.
Miután csak kíváncsiságból akartam megnézni, hogy hogyan fut a linux a Pipo-n, egy idő után feladtam a próbálkozást, hiszen amire nekem kell - torrent, hibátlan filmnézés 1080p-n, Facebook és emailezés a kanapéról 50 collon - arra számomra tökéletes a windows is.
Ha majd egyszer lesz egy könnyedén kipróbálható verzió, akkor talán újra nekifekszek - csupán a kihívás miatt. -
interstate76
addikt
Nem, mert ha csak médialejátszás kell, akkor érdemesebb (még a 4K anyagokat is kadenciahelyesen viszi) és még olcsóbb is S905(X) CPU-s eszközt vásárolni. Utóbbiakra ráadásul dual bootos, azaz micro SD kártyáról futó LibreELEC telepíthető, szóval - ha szeretnéd, akkor - megmarad mellette az android.
Új hozzászólás Aktív témák
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest