Új hozzászólás Aktív témák
-
Mas eszkoz a hdmi bemeneten is ezt produkalja?
Akkor tuti tv beallitas hiba, egy fhd monitor es miracast adapter parositasnal kinlodtam ezzel, ott az adapter volt a hunyo, a beallitasokban volt eldugva az overscan.
Vagy,https://m.youtube.com/watch?v=zsLs0TMfFws
Ilyesmi beallitast keress, en nem tudom megnezni most, a mini pc eladosorba kerult, a masik meg nem jott meg.
Nem megy a linkeles, en vagyok bena, vagy masnal se ma?
-
htom127
aktív tag
Én már túl vagyok egy gyári visszaállításon a z83-al, regisztrált maradt a w10. Amúgy korrekt kis cucc, kb fél éve megy folyamatosan, semmi gond nincs vele, igaz a tetejét kivágtam a jobb hűtés miatt, (eltekintve az órájától, sosem pontos. Nem tudom az okát, elemet kimértük, rendben.)
-
interstate76
addikt
Ha komplett rendszermentést csinálsz, akkor szerintem abból vissza tudod állítani az egészet, a telepített programjaiddal együtt. Úgy tudom, hogy ilyenkor a windows lemezképet ment az adott meghajtóról, tehát ha ez a C: meghajtó, akkor a teljes rendszerről, driverekkel együtt. Ill. van olyan program is, ami leszedi neked az összes, a gépeden található drivert, és ha újrahúzod a windowst, akkor simán vissza tudod állítani őket (a program nevét nem tudom, de biztos megtalálod).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- Fujitsu Esprimo D738 Megbízható asztali számítógép irodai és otthoni felhasználásra
- Lenovo ThinkCentre M700 - i5-6400-3.3GHz, 8GB DDR3, SSD 250GB, HDD 200GB eladó!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest