- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mas eszkoz a hdmi bemeneten is ezt produkalja?
Akkor tuti tv beallitas hiba, egy fhd monitor es miracast adapter parositasnal kinlodtam ezzel, ott az adapter volt a hunyo, a beallitasokban volt eldugva az overscan.
Vagy,https://m.youtube.com/watch?v=zsLs0TMfFws
Ilyesmi beallitast keress, en nem tudom megnezni most, a mini pc eladosorba kerult, a masik meg nem jott meg.
Nem megy a linkeles, en vagyok bena, vagy masnal se ma?
-
htom127
aktív tag
Én már túl vagyok egy gyári visszaállításon a z83-al, regisztrált maradt a w10. Amúgy korrekt kis cucc, kb fél éve megy folyamatosan, semmi gond nincs vele, igaz a tetejét kivágtam a jobb hűtés miatt, (eltekintve az órájától, sosem pontos. Nem tudom az okát, elemet kimértük, rendben.)
-
interstate76
addikt
Ha komplett rendszermentést csinálsz, akkor szerintem abból vissza tudod állítani az egészet, a telepített programjaiddal együtt. Úgy tudom, hogy ilyenkor a windows lemezképet ment az adott meghajtóról, tehát ha ez a C: meghajtó, akkor a teljes rendszerről, driverekkel együtt. Ill. van olyan program is, ami leszedi neked az összes, a gépeden található drivert, és ha újrahúzod a windowst, akkor simán vissza tudod állítani őket (a program nevét nem tudom, de biztos megtalálod).
Új hozzászólás Aktív témák
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest