Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
interstate76
üzenetére
Aha, értelek mindkettőtöket. Te úgy számolsz, hogy noti vagy egy box+monitor, hisz a notiban eleve van monitor, de ugyanakkor az is tény, hogy bizony előfordul, hogy már meglévő monitorhoz, TV-hez vesznek egy ilyen dobozt, én is így vagyok vele s úgy gondolom baromira sokan így vannak/lennének vele, hogy nem 0-ról indul a történet, szóval az a része is érthető, hogy nem feltétlenül kell a monitort költségként beleszámolni a végösszegbe.
Tudod, hogy régebben én is használtam androidos stickeket, boxot, (UG802, 007, MK808, T-R42), aztán az utolsót váltotta egy Amiko A3, s nálam még e mellé jött most be a Pipo. Szóval nálam elfér egy androidos doboz egy windows-os doboz mellett, az A3 azért jött, mert beleuntam az instabilitásba, s mert megtetszett a spark2 felület, s amúgy is cseréltem volna a műholdas beltérit. Nekem semmi másért nem kellett a Pipo, mint a win miatt, ehhez szoktam, ezt szeretem, nyűgjeivel együtt is (tudom, hogy sokan linux pártiak, én ahhoz sem tudok hozzászokni, hülye vagyok hozzá, idegesít, hogy nem megy minden pár kattintással), androidnál utáltam az ablakok hiányát, hogy minden teljes képernyős, nekem nem volt kényelmes, még teljesen alap dolgokban sem, mint böngészés, torrent stb, csak s kizárólag XBMC-re használtam... kadencia helyes lejátszás hiányához még úgy ahogy hozzászoktam, engem nem különösebben tud kiborítani, de azért nem vagyok vak, látom, hogy jócskán van különbség. -
tlala
addikt
válasz
interstate76
üzenetére

Amen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Battlefield 6
- Plazma TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Viccrovat
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Call of Duty: Black Ops 7
- OLED TV topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest