- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Victoryus #2806 üzenetére
Nemrég kérdeztem meg attól a sráctól, aki tavaly nyár végén-ősz elején megvette az első wintelemet, hogy hogy szuperál nála, és azt mondta, hogy azóta is kifogástalanul működik 0-24-ben (ő is Plex szervert futtat rajta). Ha jól emlékszem, akkor májusi vétel volt, tehát az a példány közel 1 éves és egyfolytában üzemel, gond nélkül. Ahogy az enyém is (azóta vettem egy másikat).
Hátha valakit érdekel, belinkelem, hogy utóbbinak milyen lett a végleges hűtése (szerintem így lehet a legegyszerűbben hatékonyra és egyben "dizájnosra" megcsinálni).
1. Így nézett ki a tetején kivágott doboz és a 2 db, egyenként 20x20 mm-es kis hűtőborda, amit a gyárilag benne lévőre ragasztottam (a tetejük azért ilyen elgyötört, mert elsőre elrontottam a ragasztást és egy kis fogóval feszegettem le őket
):
2. Aztán 1,5 mm vastag, fekete, hővezető szilikonból kivágtam egy akkora darabot, amire ráfért 4db, egyenként 40x40 mm-es fekete hűtőborda:
3. Kivágtam a bordák aljára ragasztott szilikonból a Wintel dobozából kilógó kis bordák helyét:
-
tibcsi0407
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest