Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
interstate76
üzenetére
No de várj... nem azt írtad, hogy a streamnél volt gond nálad, vagy félreértettem? Szal hogy te plex-hez használtad "szerverként"? S hogy akkor jelentkezett a túlmelegedés, vagy nem? Mondjuk a Plex úgy néz ki egyre elterjedtebb, szal ebbe bele fognak futni még páran, függetlenül attól, hogy leírtad a tapasztalataid. 35GB-os filmmel még nem próbálkoztam, az tény, max. 20GB körüli BD25-el, s tizenpár GB-os fullHD mkv-kal, no annál abszolúte nem érte el a kritikus hőmérsékletet, ill. egészen addig igen, míg nem telepítettem a K-lite codec packot, de erről már beszéltünk. Úgy gondolom ha valaki médialejátszásra szánja, local vagy hálózat, egyszerű mp-el esetleg Kodival, s az említett 10-15gb körüli mkv-khoz ill. bd iso-khoz, akkor még mindig megfelel a Wintel buhera nélkül a feladathoz, ehhez egyébként szerintem elég a Pipo is, bár azt nem próbáltam hűtés nélkül. Viszont önmagában a chrome böngészőhöz buhera nélkül nem elég a Pipo, a hűtés totális hiánya miatt, ellenben a Wintel igen, szal azért előbb szólnám le a Pipo-t, mint a Wintelt (ez az egész persze nem neked szól!), még akkor is, ha az egyik fém dobozban van, a másik műanyagban, sőt hát azért pofoznám hazáig azt a barmot, aki fémházba tette, de nem használta fel hűtésre. Szóval végső soron annyit akartam csak ebből kihozni, hogy nem lehet kijelenteni a Wintelről sem, a Pipo-ról sem, hogy "nem jó", míg nem tudjuk, hogy mi lenne a felhasználási terület, valamire nem jó, valamire igen. Persze az kicsit kellemetlen, mikor megveszed, s csalódsz benne, ahogy én is, de miután kiderült, hogy a hűtéssel volt csak gond a Pipo-nál, ezek után ismét úgy gondoltam, hogy az elvárásaimat kielégíti, (net, torrent, film).
Solten! Az SZVSZ az egy egyéni dolog, ahogy te érzed... A számok viszont magukért beszélnek, az hogy neked megért ennyit... meg! OK, nekem is! Ezért is fogy, ezért is veszik sokan, mert ezért az árért még mindig megéri azoknak akik a hardvert elégségesnek találják, ugyanakkor ne keverjük már össze a kettőt, hogy mi mennyit ér meg nekünk, avagy hogy valami relatíve drága vagy sem. Pl. 30kilóért egy szaros tisza cipő is drága, de attól még, hogy valaki drágának tartja, még mondhatja, hogy megérte (mondjuk azért mert jól mutat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xbox Series X|S
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- További aktív témák...
- 8. generációs i7 PC - i7-8700k, 16GB DDR4, 256GB SSD
- Asus ROG Ryzen 5 3600x, 16GB DDR4 3200MHz, GTX 1660s, 256 SSD, 1TB HDD + Samsung 24" 144Hz
- APC Smart-UPS 1000 - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- HPE T1500 G5 INTL Tower UPS - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest