Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
puskas83 #727 üzenetére
30K-ért necces, szerintem 40K az alja. 20K egy J1900-as lap újonnan garival (erősebb processzor, usb 3.0, gigabit lan, hdmi, vga stb sajnos használtan nem nagyon van, de ha esetleg talál az ember akkor olcsóbb). 2GB ram 3K apróról, 32GB SSD 5K apróról. 12K egy normális ház. megbízható csendes táppal.
De persze ehhez még nincs hivatalos oprendszered, de kaptál más extrát, bővíthető viszonylag, jól szellőzik, és ha kifogsz egy jó kis házat, akkor nem is sokkal nagyobb. (pl egy Chieftec IX-03B-OP szerűt paneltáppal - de ugye ebbe se fér el túl sok minden, szóval én ezért preferáltam egy kicsit nagyobb, de azért nem túl nagy házikót.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest