- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legyes
tag
Szerintem annyiban mindenképpen a témához kapcsolódik a vita, hogy a hűtés a gyenge pontja az összes ilyen SoC-kal szerelt eszköznek. Szép és jó, hogy az ingzsebben elfér és hogy akku is van benne, de igazából ha az óra mutatásán kívül bármire szeretné használni az ember, akkor komoly gondokkal szembesül.
Én először a Pipo X7-et rendeltem meg (nov 1.én, amikor megjelent). Szállítási gondok voltak, megjelent decemberben a Voyo mini PC és sokkal jobb vételnek tűnt (az, hogy később akku is került bele, külön tetszett). Viszont a Pipo X7 kb. az egyetlen fémházas, ami elég nagy is.
A Meegopad T01-ről sok helyen olvasni hogy üresjáratban is brutál forró és gyárilag lockolt, downclockolt benne az Atom.A Pipo X7 utáni tapasztalatok alapján bátran ki merem jelenteni, hogy a jelenleg kapható ilyen SoC-kal szerelt eszközök esetén óriási felelőtlenség pénzt költeni rá, ha a hűtése nem megoldható (és ebbe a moduláris Mele-t is beleértem - aminek nem ugrik be az azonosítója, de cserélhető benne a proci modul és a hűtés).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- GAMER PC! i5-11400F / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Gigabyte H510M-H PC
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest