Hirdetés
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Értem, csak ezt a csm-et nem találom a bios-ban. Nem teljesen tiszta nekem ez az UEFI, MBR, GPT, kb. 2 hónapja tudom, hogy egyáltalán létezik ilyesmi, eddig nem érdekelt, nem érintett. Egy viszonylag régi alaplapot használtam eddig, 320GB-os winyóval, ilyesmire nem volt szükségem, így ott nem voltak ilyen kérdések, vagy lemezről telepítettem vagy usb-ről, egyszerűen a windows alkalmazásával csináltam telepítőt, ezzel meg 100 kört kell futni, mire összejön valami (ha összejön). MBR - UEFI módban csináltam már win7 telepítőt, de mint írtam, az nem bootolt be, valszeg amiatt, amit te is írtál, csak ezt az állítási lehetőséget nem találom. Leginkább azt nem értem ha csinálok egy 32bites pro win8.1 telepítőt pl. rufus-al GPT - UEFI beállításokkal, akkor az miért bootol be, s ugyanezzel a beállítással miért nem a win7, hisz máshol olvastam így, ebben a formában a win8.1 telepítőnek sem szabadna bebootolnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest