- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce #1871 üzenetére
Még nem próbáltam ki rajta semmilyen rendszert: a gyári windows (ill. utóbbi windows 10-re frissített változata) fut rajta és egyelőre maradt a dual boot lehetősége is, mert minden telepített programommal együtt is van még kb. 1,6 GB szabad helyem a C: meghajtón (pedig mindent oda telepítettem, még memóriakártya sincs a wintelemben, csak egy külső vinyó van rádugva). OpenELEC-kel továbbra is egy MK808B Plus-t használok, nagyon nagy megelégedéssel (korábban nem gondoltam volna, hogy lesz az MK908-ashoz hasonló ár/érték arányú vételem, de lett
).
Szeretem a linuxot, ráadásul a 2 GB RAM mellé sokkal ideálisabb lenne pl. egy Linux Mint XFCE Edition, mint a windows, de most nincs laptopom, szóval egyelőre marad így, ahogy van. Ha lesz windowst futtató gépem, akkor lehet, hogy a wintelen kipróbálom a linuxot. Csak meg ne fagyjak mellette!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Mac Studio M1 Max /10C CPU/24C GPU/64GB/1TB 21 hónap garancia
- Asztali PC i5-4460 / GTX 750 Ti / 8GB RAM / 120GB SSD Wi-Fi antennával
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest