Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
ggbuffon1897 #314 üzenetére
Illetve idle is maxon jaratja a ramokat, ami szinten fura.
Ez eddig Radeon-tulajok kiváltsága volt
-
Moonline.
aktív tag
válasz
ggbuffon1897 #316 üzenetére
Valóban, 3360-3370-ig pörög fel, annak a 30%a nem 1400-1500.
Eddig nem nézegettem annyira, van a házban 4 rendszerhűtő, úgyhogy melege sose lesz
-
Moonline.
aktív tag
válasz
ggbuffon1897 #314 üzenetére
Nincs ebben semmi anomália, ha a vonalra rakod, az 30%os venti fordulatszám, ahogy írja is a szoftver, ha ráviszed a pöttyre az egeret.
-
Moonline.
aktív tag
válasz
ggbuffon1897 #312 üzenetére
Redditen egy posztnál 45°C-ot olvastam, nekem akkor indította rá amikor elérte a 46°C-ot.
-
Moonline.
aktív tag
válasz
ggbuffon1897 #310 üzenetére
Nem random kapcsolgatja, csak ott éri el azt a szintet, ahol már nem 0 rpm-el üzemel a hozzá párosított GPU hőmérséklet szerint.
Ha zavar, szoftverben állítható, hogy ne kapcsoljon ki, én úgy használom:
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
ggbuffon1897 #305 üzenetére
Új AMD kártyákhoz viszonyítva arra elég amire egyenlőre kell.
-
IBMAN42
csendes tag
válasz
ggbuffon1897 #188 üzenetére
A B580 190w tud felvenni max. viszont 145w használ átlagosan 99%-os terhelésen.
-
Jacek
veterán
válasz
Nézd meg a teszteket 1440p--n és láss csodát 25 gaméból 22-ben megveri, RT alatt is...
Tehát marad a DLSS mert RT-ben felnőtt az előző NV genhez.Az a 128e 4060 nagyon faja kis kártya csak az a probléma vele hogy egy porszívó
35+ decibelt tól ki magából.. a REF B580 29--et.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Nem túlzás, tény
Felőlem 500wattból is tudhatná ha olcsóbban hozzájutok és jobbat megy. Soha életbe nem néztem és nem is fogom nézni mi mennyit fogyaszt. Azt meghagyom a rezsiszámláloknak
-
arabus
addikt
válasz
ggbuffon1897 #183 üzenetére
Akkor mégsem tudom értelmezni a bétatesztelős csávót.
Egyébként az intel is jócskán régóta készit gpu drivereket,szóval tényleg nem értem miről is hablatyol.
Akkor természetesen mindhárom cégnél mindenki bétatesztelő.
Ja a 7900xtx meg tényleg jó fűteni,szabályosan okádja a meleget,
Pedig akkora mint két tégla,szekrény nagyságú házba is alig lehet belerakni.
Csakis ettől az egy kártyától bolondul meg a biosom jó egy perc mire magához tér. -
F.B.I.
veterán
válasz
ggbuffon1897 #172 üzenetére
Értem. Igen, jobb kártya a 4060 (most építettem eggyel ismerősnek) de máshonnan közelítve, örülni kell. Örülni kell egy harmadik játékos szereplésének, mert mindenkinek csak segít a versenyhelyzet.
Én biztos, hogy beszerzek egyet magamnak, nem csak játék miatt. Ahogy figyelem a lelkesedésüket, a kiadott, gyors, szoftveresjavításokat, nem lesz gond az Intellel.Második szériás kártyájuk és nagyon jól sikerült a referencia is. Amint jönnek a begyártók termékei, bővül a piac….örülni kell, még ha nem is tökéletes. De új, kapható, korrekt áron, garanciával. A többit majd megoldják, nem kell kapkodni, úgyis már bétatesztelői vagyunk a szoftvereknek is, akkor egy hardvernek, ezt simán elnézem. Főleg, hogy nagy csapat áll mögötte, akik már nem engedhetnek meg maguknak még egy buktát (a procik ugye).
-
DaVE-1
senior tag
válasz
ggbuffon1897 #169 üzenetére
Új játékosok mindig is lesznek akik nem fognak sose ennél a 130-150Knál feljebb menni. És most ez jelenleg a legjobb deal.Mi sem bizonyítja jobban hogy kb minden legyártott db elfogy. És a vicc hogy az amd is kihoz ide megint egy kártyát
Szóval ha nem kezdik el 3-4 játék melléadásával eltüntetni a bolygóról a régi kártyákat nagy lesz a tumultus azonos kategórián belül -
F.B.I.
veterán
válasz
ggbuffon1897 #169 üzenetére
De mennyiért nyitott anno a 4060? Gondolom nem 250 dollár volt. Sajnos késtek de pont ezért lehetnek olcsók és 1080p-re meg 1440p médiumra bőven elég és új, garanciás.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
ggbuffon1897 #168 üzenetére
Szval igazabol az a bajom ezzel a kartyaval h aki ezt a teljesitmenyt akarta hasonlo aron az mar megvehette a 4060/7600 szemelyeben. 2 évet késtek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Vivaldi (böngésző)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hardverkemping június végén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged