Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
tök hüle emeberek szakértősködnek short és egyéb videókban, lásd:
#1hudakdenes
Ide arcok kellenek mint a harcosok klubbjába akik bevonzák a sok öreg, vagy debil fiatal alakot#5antikomcsi
aki ennyire szakamiatalan az ide ne írjon semmit, a lapcsalád védelméről meg vissza vonok mindent, megérdemelték az utolsó alpári jelzőt is facen azok után hogy egy xeon-t xenon-nak hívnak egy oktató videóban. Aki ilyen tanulatlan barbár kontár IT újságíró, az minden mocsadékot megérdemel a szerkesztőséggel együtt. Miért? Mert azzal a sok butasággal, a titán rangú spam tagokkal akiknek egy értelmes karakter nem hagyta el a klaviatúráját csak tönkretesznek mindent, féligazságokat + rettenetesen nagy butaságokat tejesztenek.
Sikeressen szétverték a lapcsalád szakamiságát, és bevonzották a buta alpári kattintó közönséget. Ha nekik készül a tartalom, akkor viseljék el... Mindig reménykedtem, de van lejebb
-
antikomcsi
veterán
Nem a konkrét témához, hanem a megjelenés formájához szólnék hozzá, inkább érdeklődés szintjén, mint bírálat, vagy hasonló.
Értem én, hogy ez az új trend, a mostani generációnak ez kell, kattint és néz. De mi lesz velünk, amig még élünk? Én nem fogok vidókat nézegetni, számomra sokkal informatívabb és jobban kezelhető egy jól megírt cikk, néhány ügyesen beszurt képpel. Jobban lehet keresni, sokkal jobban átlátható számomra, és könnyebb a szükséges tudást kinyerni.
Tudom, hogy több idő, de nem lehetne a kettőt ötvözni? Megírni a témában a tartalmat, minden szükséges infóval, hírrel, és úgy csatolni a videó linkjét. Én elolvasom rászánva azt a pár percet, más meg kattint és átpörgeti a kisfilmet. Köszönöm ha megfontoljátok!
-
ha3flt
tag
válasz
hudakdenes
üzenetére
Ráadásul igazából "zion"-nak ejtik, ha már keveredünk az angollal, de ez nem kötelező.
-
joghurt
addikt
Szerintem az egész GenZ-GenAlpha tiktokdensz helyett bőven elég ez a szöveges táblázat a különbségek megértéséhez. Akinek meg nem, az inkább ne foglalkozzon hardverrel (még felhasználóként se).
-
hokuszla
senior tag
válasz
hudakdenes
üzenetére
megbocsájtható, beleégett a epic látványa az agyába
-
hudakdenes
újonc
Ha már ismeretterjesztő videót készítesz, hitelesebb lennél, ha nem kevernél egy processzort egy nemesgázzal. 🥹(Xeon <-> Xenon) 25+ éve piacon van a márkanév... 🍻
Új hozzászólás Aktív témák
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- GIGABYTE Z790 GAMING X AX - WIFI DDR5 - FirstShop garancia 2025.12.05.
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sikeressen szétverték a lapcsalád szakamiságát, és bevonzották a buta alpári kattintó közönséget. Ha nekik készül a tartalom, akkor viseljék el... Mindig reménykedtem, de van lejebb