Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TommyGun

őstag

válasz bit_vector #94 üzenetére

Nah ez már barátságosabb verzió volt :)

Viszont abban nem értek egyet veled hogy nem a WinDózeren múlt a 64bit....Sajnos a világon a userek 95%-a dózert használ...éshát ebből a laikusok száma elég nagy....nekik hiába mondom hogy Linux/unix amik már ezer éve 64bit-et is tudnak nem érdekli őket....mert vagy játszanak vagy dolgoznak rajta és nincs számukra jelentősége és nem is akarnak hozzá érteni....winfost tudják kezelni nekik ennyi elég...

Ezt az Intel köpködős dolgot ezt nem neked hanem általánosságban értettem...hogy szeretjük köpködni a multikat a kicsiket meg akármit csinálnak istenítjük....Pedig az MS és az intel-nek köszönhetjük többek között hogy most itt tartunk ahol...és ehhez persze kelettek a kisebb konkurenciák is mint az AMD vagy a Linux....

''MOST jobb az AMD, és ez pedig az, hogy a matematikusaik minőségibb dolgokat írnak le, vagy agyalnak ki''

Vektor ebben igazad van de az előzőben azt írtad hogy mindig is jobbak voltak....pedig a piac nem ezt mutatja...sőt ez teljesen időleges és egyáltalán nem általánosítható le...Mikor a NorthWood és TBreed mag versenyzett egymással akkor Kb ez az eset volt mint most cak fordítva...az NW mag a maga idején de még most is szerintem az intel egyik legjobb magja...a lényeg a MOST-on van...de mint írtam a P4 platform lassan 5 éves és még mindig ezt foltozgatja ez a pöcs intel...

Amúgy respect :)

Új hozzászólás Aktív témák