- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- VoLTE/VoWiFi
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
gabe_
őstag
Ok. A kártya jó, az alaplapi agp slot sérült meg, erre bedurrant az agyam, és vettem egy Abit IS7 alaplapot. Úgyis öregecske volt már... Csak az volt a baj, hogy procit is kellett venni mert nem ismerte fel a régit... Abban kiválóan műxik a kártyám.
-
b.bone
senior tag
A/2: :)
és magán a kártyán megnézted az érintkezőket?
kontakt sprével fújkáltad ki?
mert ha tényleg olyan vészes volt a helyzet mint ahogy leírtad, akkor lehet drasztikusabb módszerekhez kell folyamodni (kontakt60).
B: jó megoldás, de! BIOS-ban biztos jó minden beállítás? Pl: AGPx (sebesség)
[Szerkesztve] -
gabe_
őstag
:))) A macska oda jár melegedni...
Pedig ebben még bíztam, mert jó dzsuvás volt minden.( már megindult az evolúció a proci meg a memórák közt...) Szépen letakarítottam meg kifújkáltam a ventillátorokat, meg a procihűtőt is mielőtt összeraktam.
Kipróbáltam. Mármint kifújkáltam az agp-t is , de semmi változás...
Marad a B terv.
(Esteleg a C: kalapács ) -
gabe_
őstag
Köszi a tippet, ezt még kipróbálom mielőtt a vgakártyát elviszem egy másik gépbe, hogy nem-e megsérült...
-
T_bee
aktív tag
próbáld ki másik gépben a VGAt, ebben a gépben meg máshol űködő VGAt. akkor kiderül hogy melyiknek van baja
-
b.bone
senior tag
Tipp:
mikor utoljára találkoztam ilyennel, kivettem a kártyát, megnéztem az AGP slotot, eltávolítottam a keresztbe beágyazódott állatszőr darabot, visszatattem a kártyát és voala.
szval AGP slot, megnéz stb, esetleg egy kis kontakt-60.
szerk: bocsi csak most olvasom #2-t. jól beszélt.
[Szerkesztve] -
gabe_
őstag
De igen, a csipogás vmi problémát jelent, és ha jól tudom, az is számít, hogy hányat csipog, mert a csipogások számához megvan, hogy melyik hardverrel ( memória, videókártya...) van probléma.
Én nem számoltam, hogy mennyit csipogott, mert tiszta ideg voltam, de sztem úgyis a videóval lesz a probléma, mert nem kapcsol be a monitor sem készenlétről... -
a csipogás nem valami problémát jelent??? egy haveromnak is volt ilyen baja. egszerűen kifújtuk az agp portot és ment! :F :F :F
-
gabe_
őstag
Hali.
Szeretnék segítséget kérni, mert teljesen kiakadtam. A problémám a következő:
Van egy integrált videókártyás alaplapom ( mercury gagyi sz@r...). Kb egy fél éve vettem bele egy geforce mx 440se videókarit 64 megával, amivel szépen futott is.
Ma viszont áttelepítettem a gépet egy másik házba, szépen szakszerűen. Most viszont nem hajlandó elindulni a gép csak az integrált sz@rral. Akármit csinálok a setupban, (letiltom az alaplapi videót, meg minden) egyszerűen bekapcsoláskor csak csipog egy párat, és annyi.
tud valaki segíteni?
Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest