- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
gabe_
őstag
Ok. A kártya jó, az alaplapi agp slot sérült meg, erre bedurrant az agyam, és vettem egy Abit IS7 alaplapot. Úgyis öregecske volt már... Csak az volt a baj, hogy procit is kellett venni mert nem ismerte fel a régit... Abban kiválóan műxik a kártyám.
-
gabe_
őstag
:))) A macska oda jár melegedni...
Pedig ebben még bíztam, mert jó dzsuvás volt minden.( már megindult az evolúció a proci meg a memórák közt...) Szépen letakarítottam meg kifújkáltam a ventillátorokat, meg a procihűtőt is mielőtt összeraktam.
Kipróbáltam. Mármint kifújkáltam az agp-t is , de semmi változás...
Marad a B terv.
(Esteleg a C: kalapács ) -
gabe_
őstag
Köszi a tippet, ezt még kipróbálom mielőtt a vgakártyát elviszem egy másik gépbe, hogy nem-e megsérült...
-
gabe_
őstag
De igen, a csipogás vmi problémát jelent, és ha jól tudom, az is számít, hogy hányat csipog, mert a csipogások számához megvan, hogy melyik hardverrel ( memória, videókártya...) van probléma.
Én nem számoltam, hogy mennyit csipogott, mert tiszta ideg voltam, de sztem úgyis a videóval lesz a probléma, mert nem kapcsol be a monitor sem készenlétről... -
gabe_
őstag
Hali.
Szeretnék segítséget kérni, mert teljesen kiakadtam. A problémám a következő:
Van egy integrált videókártyás alaplapom ( mercury gagyi sz@r...). Kb egy fél éve vettem bele egy geforce mx 440se videókarit 64 megával, amivel szépen futott is.
Ma viszont áttelepítettem a gépet egy másik házba, szépen szakszerűen. Most viszont nem hajlandó elindulni a gép csak az integrált sz@rral. Akármit csinálok a setupban, (letiltom az alaplapi videót, meg minden) egyszerűen bekapcsoláskor csak csipog egy párat, és annyi.
tud valaki segíteni?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- E-roller topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Milyen autót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest