- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Flashy
veterán
gf2mx-en végignyomtam, de nem volt egyszerű. ha nem kell neki t&l akkor a tnt2ultra is elég neki sebesség szempontjából, mármint buta grafikával.
-
Flashy
veterán
válasz
parandroid #22 üzenetére
ja mert pont én is sokáig írtam a hozzászólást aztán egyszerre láttuk meg egymásét is :)
-
Flashy
veterán
hát ezt mondjuk kitalálhatod: ha nagyobbra állítod, többet fog lopni és kevesebb lesz a ''maradék'' rendszermemóriád. de annak a kártyának többet nem érdemes adni. hogy a tnt2 jobb-e? hááát fenetudja, ha Ultra akkor talán jobb. de fogsz egy 3dmarkot és megírod nekünk utána hogy jobb-e :) a tnt legalább nvidia, az s3 meg csak egy bugos s3 :)
-
Flashy
veterán
ha letiltod az integráltat akkor azt nem tudod használni, csak a másikat. ha nem tiltod le akkor lehet hogy beveszi a másikat másodiknak és akkor lehet 2 videokártyád 2 monitorral. de mondom, integráltnál ez nem biztos hogy megy. igen, az integrált kártyák a system memóriából lopják a részüket, annyit, amennyit a biosban beállítasz.
-
Flashy
veterán
akár ki is próbálhatnád. vagy ez már kiment a divatból, már mindenki elméleti szakember lett? :)
integrált mellé nem mindig lehet másikat rakni, ha mégis akkor csodák csodája 2 monitort ráköthetsz a gépre, de amúgy se tűzijáték nem lesz, se mogyorós csoki nem fog hullani az égből :D
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest