- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
törölt tag
nem műxik, vagy nem lehet beállítani?
mert a(z elég) régi gépem biosában is lehetett nyomni 64 megáig... pedig az vmi régi pI-es gép amd k6-2es 300as procival... és ott is volt állítható az AGP aperture size az nVidiás kártyával...
no de majd jól végigpróbálgatok mindent... mindenesetre vagy rencer vagy veideomemóriában, de bentebb vagyok 32 megával :)
megint hülyeséget kérdeztem? :)
jaaah, és jáccok is, meg filmezek, meg konvertálok meg ilyenek... azért soxor kell(ene több... :))...
[Szerkesztve] -
törölt tag
bocsánat... :B tudok ám sokmindent(legalábbis szoftveresen... :D (?), de mióta itt vagyok, folyamatosan derül ki, hogy mennyire hülye vagyok az alapdolgokhoz is... :DD
ez nekem pl. új, hogy ha van 32 megás videokarim, akkor azt beállíthatom 64 megásnak is, és úgy is műxik... :)) szóval nézegettem én sok beállítást, de mivel műxött a gép rendesen, nem igazán változtattam semmit sem... meg volt amikor nem is mertem :)
minnyá átírom a szövegemet :)
de hülye vagyok, hiszen a fórum is ez...hardver :DD ááááááááááá :))
[Szerkesztve] -
törölt tag
most akkor egy nagyon hülye kérdés :D : azért van az, hogy indításnál kiírja hogy 224 + 32 Mb memória? (256 ramom van)
és mi történik akkor, ha nagyobbra állítom a beállításoknál, hogy mennyit ''lopjon''?
és ha jól emléxem akkor nVidia TNT 2 Ultra a kártya... ez jobb lenne, mint az S3 Savage4D??
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Elektromos autók - motorok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Assassin's Creed Odyssey
- sziku69: Szólánc.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest