- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoann
tag
Nah , ma reggel ismét lefagyott a gép, ugyanolyan krickraccok a monitoron. Mostmár nem tudom mi lehet a gond.. Tudtok vmi tesztet ami tényleg kiadja hol van a bibi?
-
zsoann
tag
No, új..360W-os sirtec (chiftec) 12 cm ledes tápot vettem és Zalman CNPS7000-AlCu procihűtőt....hát a proci nagyon hálás volt és szinte minuszba ment át a mérő. Köszi szépen a segitséget!
a tanulság...ha házat veszel a tápot külön válaszd ki , és ne spórolj rajta mert hazavághatja a géped egy Vargáné féle táp. A gyári hűtőt meg sürgősen cseréld le vagy vegyél hűtés nélkül (Zalman rulez), ha Celeron D és annál profibb procid van . Még egyszer kösz -
zsoann
tag
ez tuti nem féreg vagy más élősködő, első pillanattol vacakol. oké holnap napkeltekor rohanok tápot venni....na de mitöl meleXik a proci meg a sys enyire?
memtest megvolt
[Szerkesztve] -
lol
senior tag
''Érdekes táp: JNC- Vargáné és Tsa Bt.''
igen azok nagyon érdekesek szoktak lenniamúgy tényleg vegyél egy új tápot, típusa attól függ mennyi pénzt szánsz rá de egy 360W chieftechel jól ellenne a konfig... minden táp szabvány, általában 4 csavarral kell rögzíteni szal nem egy bonyulult művelet! abit amúgy felmér, de egy memtest nem áratana.
tápok : Bővebben: link
amúgy írtsál kicsit a gépen hátha ez is probléma : Bővebben: link
[Szerkesztve] -
zsoann
tag
vinyó formázva...új Xp, Prockó jól berakva...sok gépet pakoltam ár össze. szval gyenge láncszem ez a táp?
Amúgy az Abit Is-10 öl hiányzik a soft menü Tehát a procit sem lehet húzni vele. de ilyen hőemelkedésnél meg sem próbálom.
[Szerkesztve] -
Gleatcher
aktív tag
Sztem vegyél egy síftek vagy kúlink vagy détéká vagy enermaksz tápot abból is négyszázvattosat és oszt jó lesz.
A procira gondolom jól raktad fel a hűtőt és van alatta zsír is, ugye? -
Digital
addikt
Az operációs rendszert ugye újratelepítetted???
-
zsoann
tag
Sziasztok! Nagyon jól jöne pár jótanács mielőtt kivágom az ablakon a gépem.
Tehát új gépet állitottam össze:
Proci:2.66 Celeron D
Alaplap: Abit IS-10, integrált vga (egyenlőre)
Memória: 512 DDR ram - elixir
Vinyó: 160 gb maxtor
Pioneer 108d DVD író
A memóriát és a vinyót a régi gépemben használtam. a gép most naponta kifagy , a képernyőn megjelenik pár kricckracc és indithatom újra. az Abit EQ 40-43 fokot jelez terhelés nélkül a procira de ez felmegy keményen terhelés alatt 55-60 fokra.
a sys még jobban melegszik.előfordul hogy egy fényképezőgépet csatolok a géphez és kész van. Én a tápra gyanakodtam de azt használtam a régi gépnél hibátlan volt (2400 Celeron). Érdekes táp: JNC- Vargáné és Tsa Bt.
+5V & +3.3V combined load 220W
+5V & +3.3V & +12v combined load 380W
Total output is 400w max.
Jó ez a táp a jelenlegi confighoz? És miért melegszik ennyire? Ha a táp a gond milyet érdemes venni? És milyen hűtést? Zalmanhoz húz a szivem, de be lehet könnyen szerelni? Kösz a segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest