- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
gorgi
csendes tag
Nem, epox. Próbálkoztam még tegnap este win2k-val is persze ugyanez volt a jelenség, vagyis ott nem fekete képernyő volt, hanem egy elmosódott valami, úgy látszott mintha tényleg a freki nem stimmelne. Úgy oldottam meg egyébként, hogy xp fel, detonator 44.03 fel és az nforce drivert nem raktam fel, hanem hagytam hogy ami kell neki (audio driver stb.) azt az alaplaphoz adott cd-ről nyugodtan szedje le, ez így műxik is, van hang és nincs ütközés, csak egy gáz van, az USB-m nem megy most és fogalmam sincs mi baja lehet, vagyis sejtem, hogy amiatt nem megy, hogy nincs fenn a teljes nforce telepítés. Felrakta az xp az usb drivereket meg mindent hozzá, de ha eszközt dugok rá, mégsem történik semmi. Na ezt már végképp nem tom hogy oldom meg, lehet hogy mégis nforce driver fel és utána regedit bűvészkedés, de ahhoz meg nagyon nincs kedvem. A segítséget pedig köszönöm, üdv!
-
gorgi
csendes tag
Úgy néz ki tökéletesen igazad van! Visszaraktam a régi kártyát, driverek fel és perszehogy ugyanazokat a címeket használják és nincs ütközés, marha vagyok, ezzel kellett volna kezdeni. Mindegy. Szóval ez a frissítéses gond lehet nálam is, csak nem tudom hogyan oldjam meg, mert azóta is hiába próbálkoztam. Arra kérnélek, hogy ha el tudod érni a srácot, akkor kérdezz már rá a megoldásra, vagy ha lehet dobjon egy mailt! Jó lenne tudnom, hogy pontosan mihez nyúljak a registryben! Köszi!
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Háztartási gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest