Aktív témák
-
gorgi
csendes tag
Nem, epox. Próbálkoztam még tegnap este win2k-val is persze ugyanez volt a jelenség, vagyis ott nem fekete képernyő volt, hanem egy elmosódott valami, úgy látszott mintha tényleg a freki nem stimmelne. Úgy oldottam meg egyébként, hogy xp fel, detonator 44.03 fel és az nforce drivert nem raktam fel, hanem hagytam hogy ami kell neki (audio driver stb.) azt az alaplaphoz adott cd-ről nyugodtan szedje le, ez így műxik is, van hang és nincs ütközés, csak egy gáz van, az USB-m nem megy most és fogalmam sincs mi baja lehet, vagyis sejtem, hogy amiatt nem megy, hogy nincs fenn a teljes nforce telepítés. Felrakta az xp az usb drivereket meg mindent hozzá, de ha eszközt dugok rá, mégsem történik semmi. Na ezt már végképp nem tom hogy oldom meg, lehet hogy mégis nforce driver fel és utána regedit bűvészkedés, de ahhoz meg nagyon nincs kedvem. A segítséget pedig köszönöm, üdv!
-
gorgi
csendes tag
Úgy néz ki tökéletesen igazad van! Visszaraktam a régi kártyát, driverek fel és perszehogy ugyanazokat a címeket használják és nincs ütközés, marha vagyok, ezzel kellett volna kezdeni. Mindegy. Szóval ez a frissítéses gond lehet nálam is, csak nem tudom hogyan oldjam meg, mert azóta is hiába próbálkoztam. Arra kérnélek, hogy ha el tudod érni a srácot, akkor kérdezz már rá a megoldásra, vagy ha lehet dobjon egy mailt! Jó lenne tudnom, hogy pontosan mihez nyúljak a registryben! Köszi!
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest