- iPhone topik
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Ekkorát nem ingadozik...mérési hiba, winfos alatt nem lehet ilyen dolgokat csinálni...
Nézz utána milyen cuccok kellenek ahhoz hogy windows alatt korrekt videovágást, zeneszerkesztést, mérést, adatgyűjtést lehessen csinálni...csak szoftveresen lehetetlen...mindig kell valami spéci vas, saját órajelgenerátorral...
A PC-ben amúgy is kisfelbontású a timer, a windows a ''multitasking/multithreading/multiszar'' képességeivel meg csak ront ezen. -
gyga
senior tag
nem nem a dc volt.
-
gyga
senior tag
na bazz most meg stabil. ilyet?? nem értem. lehetet a dc-től?

-
Sanyo
senior tag
Biosban nézd meg, hogy az FSB Spread Spectrum ki van-e kapcsolva. Egy kis infó: Bővebben: link Problémát nem okoz, ha minden rendben, szerintem hagyd békén.

-
Flashy
veterán
néhányat minden alaplapnál ingadozik, legalábbis amit eddig láttam
-
siriq
őstag
Hello
Igaz nekem AMD-s gepem van de szerintem most tokmindegy. A lenyeg hogy nalam is allandoan ingadozik de eddig meg semmi karosito hatasa nem volt(a regi 1700+ os procimnal is ugyan ez volt, azota elajandekoztam es meg nem szoltak hogy tonkrement volna). Azt hogy miert van van egy tippem de inkabb megvarom amig valamelyik hozzaerto megmondja. -
-
gyga
senior tag
Az adataimnál levő konfigban a proci fsb-je +-2% (szélsőséges) között ingázik ez mitől lehet? Hosszútávon nem káros? A táp jó. Csak véletlenül figyeltem fel rá. everest méréseiből vettem észre. Amugy minden működik normálisan. csak kicsit bosszant.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest