- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
net84
őstag
Hellosztok!
Rosz hírem van a topiknyitónak. A recsegés hibája a fejhalgatóban van. Pontosabban a membrán halhatott el bent, vagy ha van hangerőszabályzó a fejhalgazón, akkor még az is lehet, hogy a poti égett meg egy kicsit és nem jó az érintkezése. Én azt javaslom, hogy vidd vissza minél elöbb, ha még nem tetted...
A potit lehet javítan, mert csak meg kellene pucolni a felületét, de nem érdemes vele bajlódni. -
shtml
őstag
Infravörös LED-ek vannak rajta, nem látod a fényüket. (Léteznek olyanok is, amelyek sötétvörösen világítanak, de ritkák.) Ha van digitális kamerád, akkor esetleg azzal láthatod a fényüket, ha a kamera IR szűrője nem tökéletes.
Az infrás fülesek adója rendszerint egy viszonylag keskeny nyalábban előre sugároz, így ha oldalt vagy, rosszabb lesz a jelszint, zajosabb lesz a hang. Mindez nem gond a rádiós füleseknél, a szomszéd szobában is használhatod őket. Nekem egy régebbi, alapszintű AKG van (T 105 UHF), még kinn az udvaron is jól működik, pedig ez a legolcsóbb fajta. 2 NiMH akkuval megy (adták hozzá), kb. 10 órát megy egy töltéssel. -
tusi74
őstag
Az igaz, hogy nem nagyon olvastam előtte utána, mert nekem elég botfülem van, gondoltam jó lesz a legolcsóbb, ami a Mediamarktban volt, mert csak sima rádió, tv hallgatásra kellene éjszaka, amikor a többiek már alszanak. Semmi extra nem kellett volna. De azért azt elvártam volna, hogy MŰKÖDJÖN!
-
shtml
őstag
Az előző tapasztalat alapján miért ilyet vettél?
Ezek az infrás szutykok egy max. 1.5...2 MHz-es vivőre ültetik rá a hangjelet, természetesen amplitúdó-modulációval (ami sokkal zavarérzékenyebb az FM-nél) és így hajtják meg a LED-eket. A vivő így jócskán a középhullámú vagy a rövidhullámú sávban van és az ebben a sávban működő rádióadók jele be is jut a vevő erősítőjébe. A vevő egy szabályos rádióvevő, azzal a nem igazán lényeges különbséggel, hogy a bemenő jelet infrás fotótranzisztorok adják. Ám ugyanúgy megvannak benne a szokásos rezgőkörök és ezek a normális árnyékolás hiányában bizony felszedik a zavaró jeleket.
Csak rádiós fülest szabad venni, abból is olyat, amely a 840 MHz-es sávban vagy efölött működik. -
petyax
aktív tag
Szerintem egyszerűen azért recseg, mert rossz minőségű a fülhalgató. Az infra miatt meg rosszabb az átvitel mintha kábelen menne a jel.
Én egy rádiós Philips-et próbáltam egyszer (jó drága volt), de annak sem volt közel sem olyan hangja mint pl. az én kábeles Technics-emnek. -
tusi74
őstag
Tegnap vettem egy ugyanilyen sz@rt. Mert másnak nem tudnám nevezni. Eddig teljesen feltöltött bolti elemmel sem lehetett működésre bírni.
Vagy megszólal benne valami szlovák rádió, de az akkor is, ha a vevő be sincs kapcsolva, vagy csak merő zúgás jön ki.
Abból még normális hang nem jött ki. Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul? -
szasza_xp
senior tag
UP!
-
szasza_xp
senior tag
Up reggel :DD
-
szasza_xp
senior tag
UP
-
I_Am
veterán
Mással nem próbáltad még ki? pl hifi, vagy csak a tv-nek a füles out-ja?
Mert ha ott is recseg akkor sztem jobban jársz, ha visszaviszed. -
szasza_xp
senior tag
Délutáni Up ! :)
-
szasza_xp
senior tag
UP!
-
szasza_xp
senior tag
Szóval még január végn vettem egy thomson WHP265-ós infrás fejhalgatót saját akúval, akutöltővel stb.
A problémám vele, hogy a bal hangszóró recseg az erősebb basszusnál! :(
A gépben egy SB live 5,1-van normálisan müködik, de ha ezt a fülest használom akkor recseg,
Az érdekesség, hogy ha a Mp9-ben a balanszt teljesen jobbra tekerem akkor is szól a ball hangszóró, de akkor nem recseg.
Szóval itt kiakadtam, még garis, csak ha visszaviszem a szervízben akkor ülnek rajta vagy 2 hetet ahhoz meg nincs nagy kedvem! :(
Várom a javaslatokat !
Köszi !
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest