Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Sajnso még így sem megy... viszont ellátogattam a microsoft egyik oldalára ahva a simens programjának helpje vezetett, és miután megcsináltam amit ott írtak, már bekapcsoláskor sem villan fel a LED. (Ha visszaállítom, akkor igen. De szerintem nem ettől függ, és inkább hagyom így az új állapotban, mert így elvileg egy hiba kilőve.)
A cím:
[L]http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;q252184[/L] -
HEBI
senior tag
Üdv!
Nekem Ericssonhoz volt ilyen, azt be kellett állítani kézzel!
Új hardver hozzáadása (driver volt beépített a windózba): Infra port / ActiSys, az enyém 220l volt. Ezután meg kell adni, melyik COM porton van azt annyi. Alul megjelenik az ikonja. Ha látták egymást kapásból kommunikálni kezdtek.
A BIOSban nem kell semmit Infrára állítani, csak arra kell vigyázni, hogy az adott infraport engedélyezve legyen. SOK SIKERT AZ AJÁNDÉKHOZ...
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged