Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri Geri
csendes tag
válasz
Simon Tamás1
üzenetére
Szia!
Én ebayon vettem 12ezerert free shippingeset. Azonban vannak kisebb eltérések ami okozhatja hogy nem megy csere után az érintőpanel vagy a kijelzö csak villog csikoz. Ezeket romcserével lehet orvosolni. Nekem is csak az érintő tört szét de vettem inkább kijelzővel egyben mert necces leszedni a régit úgy a kijelzőről hogy az ne sérüljön meg visszaragasztani is valami uv gyanta szerű anyaggal kell. A youtubeon találsz pár videót a cseréről. Az új kilyelzőhöz nincs ragasztó. De a kétoldalú ragasztókat én nem ajánlanám mert a gyári is elenged egy idő után. Én Loctite 5910 pasztával tettem be amikor felvált az stabilan meg is fogta alig tudtam kiszedni most fene se gondolta, hogy ki kell ezt még cserélnem :-( . A csere nem nehéz sztem de ha még nem foglalkoztál ilyesmivel inkább bízd olyanra akinek van kis tapasztalata. Ja és kell egy nagyon kicsi torx csavarhúzó is hozzá a kis csillagon kívül. Lényeg, hogy nekem jó lett :-)
Sok sikert a javításhoz! -
monalala
aktív tag
válasz
Simon Tamás1
üzenetére
60 dollár körül van az ára, mert együtt van az lcd-vel. Az aliexpress-en is találsz, de nem ér ennyit szerinzem. Nekem 2 db van törött érintővel, minden más hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- SzoftverPremium.hu
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest