Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android Autót minden mobilra!
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
plehoczky
tag
Köszi, végül ez volt a megoldás a telenor problémára, csak előtte a recovery.img-t is le kellett cserélnem a romban, mert valami miatt mindig failed volt az eredmény, ill. az IMEI-t is újra kellett írnom, mert bár a KK kipróbálása után visszaírtam, mégsem fogadta el.
Most viszont egyáltalán nincs GPS jel, tehát nem csak fix pozíciót nem talál, hanem egyetlen műholdat sem lát. Próbáltam mindenféle epo, agps fixeket, ill a mobileuncle-n keresztül is resetelgetni, de műholdat egyáltalán nem lát. Gugli nem segített, mert mindenb találat csak a gyorsabb, jobb vételtől szólt, olyat nem találtam, ahel egyáltalán nem talált GPS-t a készülék.
Ennek mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő