Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Attis Radeon

tag

válasz atike #4568 üzenetére

Az én véleményem :)

Pozitívum:Szerintem az egyik legszebb készülék amit lehet kapni.
    Burkolat minősége elsőosztályú,kinézet szintén,kijelző gyönyörű,kamera nagyon szép videót és fényképet készít(telefonhoz képest),gyors mint a villám.

Negatívum: Wi-Fi kicsit gyengusz,GPS egyenlőre borzalmas,telenor bug,nekem egy kicsit elmarad a hangminősége a többi telefonomhoz képest.(remélem nem kövez meg senki) :DDD

Akksi 1 nap simán ha gyötröd (a többi droid készülék vagy win fone sem bír többet).

A gps-re lesz megoldás,akkor abszolúte megéri belefeccölni ebbe a készülékbe.
    Nagyon megéri,én nem bántam meg!

• kmarci25

veterán

válasz atike #4568 üzenetére

Kettő ilyen készülék van a családban: bátyámnak és nekem. Kérdés, hogy mire kell a teló, de ha a barátnődé/feleségedé lesz, akkor gondolom nem csúcsfelhasználó. ;) És arra meg tökéletes. Eddig minden ment rajta, gond nélkül. Én az 1.0.6-os rommal kaptam, OTA frissítési lehetőség ebben nincs (néhány romban a napokban posztolt screenshotok alapján van). Nem romoltam, rootolva érkezett a telefon (úgy kértem a minidelatől - erről később).
    Szubjektív véleményem, hogy nagyon szép a telefon, a kijelző is jól teljesít, kamerák (előlapi, hátlapi) is rendben vannak, tesztképeket találsz bőven, de ha kell, akkor küldök szívesen, csak szólj. Üzemidő nálam durván 1-1,5 nap (inkább 1), két simmel, napi 6-8 óra mobilnettel, 1-2 óra wifivel, 10-15 perc telefonálással. A játékok persze merítik és melegítik erősen a készüléket. A GPS nem túl acélos, a legelső fix kb. 20 percig tartott, de az is úgy, hogy a fastergps app-pa módosítottam a gps.conf file-t. Azóta 10-20 mp alatt talál jelet szabadban, viszont az úttartással problémák vannak, ugrál a pozíció. Egyedül a Sygic az, ami 90%-ban jól navigál. (Pl. feleségem Cubot X6-ja ebben nagyon veri.) NFC van, de nem nagyon használom. A noti led egyszer villant zölden, azóta csak pirosan elmulasztott eseménynél, töltéskor pirosan ég. A töltés kijelzés néha megbolondul kb. 10-ből kétszer 10-20 perc után teljes töltöttséget jelez, aztán lehúzva a töltőről meg persze merül, mint a tégla a vízben. :DDD
    Ahogy mondtam minidealtől rendeltem DHL-lel, rendeléstől számított 3. napon adták postára, 5 munkanap alatt itt volt, csöngetett a futár az ÁFA összegét odaadtam és kész vagyunk. :)

Összességében nem bántam meg a vételt, sőt.

Új hozzászólás Aktív témák