Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Összességében jó a rom, én ajánlom felrakni, bár nem volt alkalmam napokig tesztelni. A beállítási lehetőségektől többet vártam.
Tetszett, hogy automata fényerőn is van automata fényerő állítási lehetőség, úgy látom a telefon akk. kezeli a két simet és prediktív a keresés is. Valszeg a kb. 10% lejjebb vett fényerő miatt az akksi sem mert annyira, vagy csak helyes az akksi töltöttség kijelzése. Azt hittem lemerült pár óra használat után 94% alá, de 96%-ot mutatott.
Az induló ram 400 MB felett volt, amit kicsit keveslek, mert semmi app-ot nem tettem még fel.
2.8.4 recovery alól csináltam egy full backupot, majd wipe-ok után a cm rom+gapps. Kellett volna az nfcfix is, mert helyen nfc bug hibát dobott néhány alkalmazás. Fél(?) perc alatt felment a rom. Recovery alól simán, hibamentesre vissza tudtam tenni az 1.0.13-at.
Még kérdés? Tedd fel és írj egy részletesebb beszámolót.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest