Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Bevallom, nagyon megfogott az új Gibson film. Aki nemlátta, szerintem pótolja gyorsan. Ugyan egy kicsit többet vártam, nagyobb, átfogóbb képet szerettem volna kapni az indiánokról, de végülis ezt nem film-elemző topicnak szántam.
Mindig is érdekeltek az indiánok - ezek a ma már (szinte) teljesen kihalt népcsoportok, mondhatni egy teljesen különálló kaszt. Most nem a Winetou regényekre gondolok, sokkal mélyebben, tudományosabban szeretnék foglalkozni velük.
Passuth László regénye, az Esőisten siratja Mexikót szórakoztató és egyben eléggé tárgyilagos is. Nagyon ütős képekkel festi le az indián civilizációt, és elég sok témát érint, főleg a vallást.
Abban kérném a segítségeteket, hogy minnél több, lehetőleg valós információt beszerezhessek a maja, azték, tolték, inka, stb civilizációról, kultúráról, csillagászatról, társadalomról, szóval mindenről, ami akkor, velük történt. Bevallom, nem áll tőlem távol a misztikum sem, tehát ha picit átcsúszik Danikenesbe az irás, azt még nagyobb örömmel fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.06
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest