- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
bocsi nem akarom széjjeloffolni a topicot, de a (fenti egyik linken található) ''Jáva a szerveroldalon: Jáva szervletek'' című doksit átnyálazva, ennél a sornál már nem bírtam ki, hogy nem osszam meg a PH!-val:
''Ha a szerver indítóscriptjét megfelelõen átgányoltuk a saját operációs rendszerünkhöz, különösebb felhajtás nélkül elindul (miután kipanaszkodta magát a két DLL hiánya miatt) és néhány másodperc múlva mûködésre kész.''
Egyébként az egész doksi ilyen stílusban íródott érdemes elolvasni :) -
azzio
aktív tag
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de szerintem: a jsp (java server page) az egy (pl. php-hez hasonló) szerver oldali technológia web-alapú alkalmazások készítéséhez, a java server application pedig (ami tudomásom szerint ráadásul nem is szkript a jsp-vel szemben, hanem bináris, vagyis bájtkód, javáéknál abba szokás fordítani... na lényeg: nem szkript, hanem le van fordítva, hol tartottam?...) szóval a JSA-val nem csak web-alapú dolgokat szolgálnak ki, vagy legalábbis nemcsak a webes felületen megjelenő dolgokat... azért ezt a magyaráatot még finomítani kéne... :)
mod: kicsit utánanéztem... biztos hogy java server applicationt akartál kérdezni és nem java application servert?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Mi a különbség a Java server application és a jsp közt?Megköszönném ha elmondaná valaki...
-
Gregorius
őstag
Jaa, látom, kezd esteledni.
A JSP-nek a JVM-hez tényleg nincs semmi köze (azon kívül, hogy mind a kettő java nyelven műx), viszont az oldal forrásában a <script> és az onload=... részekhez sincs. Egy JavaScript értelmezőnek annál több.
Egyébként pedig (no offense) definiálnád azt, hogy nagyok? :P -
Gregorius
őstag
A következőket ellenőrizd:
1. Java VM fel van telepítve
A parancssorba írd be, hogy ''jview.exe'', ha van ilyen program, akkor fel van telepítve (a verziót is kiírja)
2. A böngésződ beállításaiban a JavaScript engedélyezve van
3. Ugyanitt az Active Scripting engedélyezve van
A jsp az szerveroldalon fut, abban semmilyen különbség nem mutatkozhat különböző OS alatt (ha rendesen működik) -
salazol
őstag
Nálam megy.
-
zsolty28
tag
Az oldal amiről szó van az a http://www.avon.hu
A különös az hogy egy más JSP oldalt megtudtam nyitni!!!
Lécci vki akinek Xp -je van próbálja ki hogy megnyílik-e neki!!! :U -
zsolty28
tag
Sziasztok! :))
Az a problémám hogy nem tudom megnyitni egy oldalaon az index.jsp nevű fájlt. :D
Please segítesen vki!!!!!!!!! :U
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest