- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Én inkább valami olyan konstrukciót ajánlanék, ami nem fülbedugós. A nagyobb membránnak sokkal jobb a frekvenciaátadása, főleg a közép és mély tartományban. Hiába Sennheiser a fülbedugós, jobban jársz egy nagyobb fülessel. Én legutóbb egy Panasonic fülklipszes fülest vettem és nagyon bejött. Könnyű, stabilan a fülemen marad, szép a hangja és hangos. A kábelje is jó lehet, mert igazán intenzív használat utás se tört még meg. Ami még nagyon fontos: Kényelmes. A fülbedugós verziók általában már rövid használat után is fádalmasak lehetnek, ráadásúl van amelyik nem passzol a füledbe, mert túl kicsi, vagy túl nagy. Azt is figyelembe kell venni, hogy a füled nem hiába olyan formájú, amilyen. Ha a hangforrás a füleden belül helyezkedik el, a hang elkerüli a fül külső tölcséres részét.
Ne gondold azt, hogy ha a Sennheiser gyárt ilyen füleseket, hisz is bennük. Ez a szegmens náluk csak a piaci igények miatt létezik.
Ezt én jó szívvel ajánlom (az enyém régebbi model, de ilyen):
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest