Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
Egyik kollegán épp most jelentette hogy neki rengeteget javult, meg teljesen játszható lett. gépe egy kétmagos intel + 4gb ram + 5870. Ez eléggé bíztató
Köv fizuval lehet én is meg merem már venni. Az is lehet azonban hoghy csusztatom még, mivel jön az UP 3
ott nagyon várom majd később a mig-21-et
Azért van még mivel repkedni itt 
-
-
-
frame>24
addikt
JÓmondjuk* az is igaz, hogy én direkte a város fölött próbáltam rögtön, hogy lássam a terhelést. Majd akkor multin vizes pályára megyünk. (single-ben ez nem lesz ilyen egyszerű, ha kampányolni akar valaki)
Hanem hallod, MÁR normal nehézségen is megölöm a gépet 2 perc alatt... Szétmegy a hűtő, jön az olaj a képembe, motor leáll/megsül, kész. Ehh?
Egyelőre nem tudom, mitől. A gázkar alapban mintha szuper-érzékeny lenne, alig tolom meg, már full boost-ot jelez a műszer.
Irányítást újra kell tanulnom. Viszont tudod, mit tudtam rögtön, leszállni, illetve előbbiek miatt levitorlázva landolni. Az még megy.* ilyen szó természetesen nincs, ez csak szöveg

-
frame>24
addikt
Aha, értem. Csak gondoltam, hátha...
(Mahgar... elég arabosan hangzik... gondolom dubai-i a srác, így érthető is, hogy nincs anyagi gond.
)
Nekem eddig Malév, Ryanair meg a British Airways volt (bŐing meg Airbus), hát azokat a batárokat nem forgatják jobbra balra, de azért jó dolog volt repülni! Émmondom, ha lenne zsozsó, már RÉG mást sem csinálnék.(#798) grunge: ja néztem, szimulátorhoz méltóan eszi a vasat...
-
frame>24
addikt
Te amúgy közben megtanultál repülni, vagy mi?
Mert hogy a profilképeden a pcpiloton olyan, mintha... VAGY eleve pilóta lennél?Nem került sokba?
Nézegettem ezeket, egy alap PPL(A) licensz 1.700.000 HUF-nál kezdődik, legolcsóbban...
Szóval ebben az életemben már csak a lottó segít rajtam... 
-
frame>24
addikt
"minden egyes géppuska hevederezését egyedileg be lehet állítani, pánzéltörő, gyújtó vagy éppen nyomjelző lövedékek, stb."
ez nagyon jól hangzik, de ez a rész kb. a Spitről és Messzerről fog szólni (tudom, '40-ben ezek vótak). (kivéve a single player rajongókat, illetve a bomberes level flight mániásokat. én inkább dogfight)
Szóval az első dlck-ig, expanziókig nem sok opció lesz. (hüpp)

-
frame>24
addikt
jahaaj, GYÁHÁÁÁÁ!
Most látom, mi ennek game-nek a rövidítése!Ez lesz az első CoD, amiben tuti nem lesznek kemperek!
LoL
azért legyünk őszinték, (Oleg reklámdumájára írom), a szimulátorokat g***nehéz megtanulni úgy, hogy élvezet is legyen vele játszani, de utána nagyobb öröm. Mert semmihez sem fogható.
Másik: korábbi videón a csávó HOGYAN játszik már?? tényleg ez a default: ---> joystick jobbra és még ennyire fenn az asztalon???! Hát, én minimum középre tettem mindig, és próbáltam alacsonyra, a térdek közé, kb.
-
Sanyo
senior tag
El is készültem vele, Cliffs of Dover - pcgamer.com interjú.
-
frame>24
addikt
Hát, a honlapot elég nehéz volt megtalálni, és bár "elérhető", egyelőre nem sok mindent lehet rajt csinálni, nézegetni...
De legalább elvileg nem lesz gondom a futtatásával.
Elvileg, mert láttam már karón varjút, maga az IL-2 alapjáték se futott SOSE tökéletesen, messze az ajánlottnál jobb konfigon sem. (
) -
frame>24
addikt
"E örö, e bódottá, e ááá örö i bódottá!"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Műszerfalos képen látszik leginkább a graf. előrelépés, a kijelzők szinte megszólalnak, hogy "olvass le, én mutatom a magasságot!" (Itt szerintem ~1430 m az altitude
)Húú, megint lehet majd keresni csúcs procit. (IMHO szimulátornál a proci még jobban kell, mint videókártya)
Modderek kb. 2 héten belül nekiesnek majd, de remélem legalább az első évet végig lehet tolni a hivatalos verziókkal is.grunge: II. vh fanatikusoknak jó év ez, mi; ott a tankos is még...
-
-
frame>24
addikt
Most elnézést, de ennek a Il-2 Sturmovik - Cliffs of Dover-nek mi köze a Sztorm of var-hoz? (sic!)
Úgy van megfogalmazva az egész (tegnapi is), mintha a 2 egy és ugyanaz lenne.
Pedig előbbiről írjátok, hogy valami kollektorz edisön lehet. De annak meg mi értelme röviddel az új rész megjelenése előtt?!
Vagy akkor megint nem lesz új rész(SoW), és +1-100 év csúszás?"No, most csoportvezetőt kérek! Ne azt mondja, hogy aluszik?!"

-
frame>24
addikt
Neked köszi a linket, de ugyanakkor LoL már:
megint ez a Spitfire-mánia... 8 új Spit-változat...
nem tudom, hogy az "átdolgozott repülés-modell" mit jelent náluk, már nem is érdekel, de egy röhej, ami a szervereken ment, mindenki Spittel repült, mert amellett, hogy energy ÉS turn fighternek is jó, még a flap winggel + a radiátorral se nagyon kellett bohóckodni...
-
grunge
addikt
Szia Sanyo! Azt hiszem aranyba foglalom a neved
Még mindig ez a kedvenc "játékom", ez kell
) köszi szépen!
A Mig-21 engem is nagyon érdekel, anno kissrácként rengeteget voltam kinnt faterral Taszáron a masinákkal. volt hogy besegítettem ebbe-abba (botkormány mikrokapcsoló csere, stb
). Ez nagyon várós! -
grunge
addikt
Igen én is erre emlékszem! sőt voltak infók tavaly, hogy az angliai csata évfordulójára megkapjuk. no mindegy, nagyon várós
Nagyon tuti az az oldal
Sturmót eléggé elhanyagolták, a 4,09es patch sem lett colna kés za daidalos nálül. remélem ehhez mérten durva is les za SoW. 
-
frame>24
addikt
Köszönöm!
Ma nincs türelmem az AAA teljes letöltéséhez, ezért teszek egy próbát: alap game install - 4.08m - 4.09m - UP 2.0. Aztán a JSGME mod switcherrel belövöm. (ill. megjegyzem, alap 4.09m game-ekhez akartam többnyire csatlakozni, ált. wide screen + perfect lanscape modokat kapcsolom csak be, "Spit vs 109s" szeró miatt szarakodtam a ZUTI MDS 1.1 moddal, ott jöttek az ini hibák)
Ennyi, ha nem megy, harakiri. -
frame>24
addikt
Sanyo, ezt a linkedet ismerem régebbről, de ez is darabokban van! (ahogy az idegeim is)
Inkább mondj valami hírt a Rise of Flight-ról, hogy működik neten, vannak-e rendesen, stb. IL-2-nél asszem leteszem a lantot...
Köszi!És kérlek, a lenti kérdéseimre mi a válasz? (1.1 + 1.2? 4.08-4.09? stb.)
-
Turul
tag
Konkrétan itt: Bővebben: link
#3,#4
Én most egy Saitek Cyborg 3D-n gondolkodom, egyelőre nekem csak a Forgotten Battles-hez kéne és jó volna, ha működne a gázkar. De ezek szerint akkor több, mint valószínű, hogy működni fog. Esetleg nincs valami tapasztalatotok ezzel a joyjal kapcsolatban? -
Allien
veterán
He he he, nem is emléxem, hogy ment volna a gépem még 500 khmmel.
De majd a hétvégén, talán már megint lesz rá időm. Ami a joyt illeti annyit bizti nem szánok rá, nekem 3-4 is már magasnak tűnik, de majd átgondolom, és utánna nézek, mit is kapni, és mennyiért. Jelenleg, a gamepad tökéletessen megteszi, és ugye ezzel nem csak repszim működtethető, hanem mászkálós is, meg autós game is. Azért kösz a tippet!

-
Allien
veterán
Az on-line-hoz online is kell!
Az meg jelenleg nincsen! Az ejtőernyőre visszatérve, o.k., lehet béna vagyok, csak nem értettem, hogy megfelelő magasságban ugorva miért csapódtam mégis a földbe.
Joy-t nem veszek, mert volt még anno a tv játékomhoz, és biza sokat ráncigáltam, ergo, hamar kinyiffant. Viszont a gamepad analóg karjai eddig simán bírták az erősebb nyomást is, még anno a playstationomon is. Bár, azért már gondoltam rá.
-
Allien
veterán
Ja, igaz! Jelenleg még csak a játék elején tartok, de az első részben volt 1-2 szép rész, pl. amikor csak földi célpontra mentem, alacsonyan, és alulról megsoroztak, na az jó volt. Egyből éreztem, hogy bekaptam pár találatot, mert a gépet nehezebben lavíroztam. Külső nézetbe kapcsolva lehetett látni az okát. Átlőtték a szárnyat! A likon pedig simán át lehetett látni, le az anyaföldig. Ez az igazi feeling!
A Forgotten-ben azzal voltam bajban, hogy amikor elhagyom a levegőben a gépemet (mert éppenséggel ki kell kiugrani), külön kell kinyitni az ernyőt. No, erre csak kb. a 2., 3. ugrásnál jöttem rá, ami után becsapódtam a földbe.
Most még az irányitással bajlódom, mert ugye gamepaddal sokkal jobb irányítani, mint billentyűzeten, de a gombkiosztás korlátozott. Azért, kezdem belőni már, és így könyebb talán.
-
Allien
veterán
Köszi, majd megpróbálom. Ráadásul, tisztára olyan az érzésem, mintha nem eredeti lenne a progi, mert úgy kezdi a hibaüzenetet, hogy nem megfelelő a cd, amit beraktam, rakjam be az eredetit. Mondom, kösz, ennél eredetibbem nincsen.

Így vegyen az ember eredeti progit! (no, ez nem warez reklám, csak ugye nem ezt várnám el, és hozzá kell tennem, elég sok eredeti progim van, de nagyon ritka a hasonló nehézség)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ott nagyon várom majd később a mig-21-et 

Egyelőre nem tudom, mitől. A gázkar alapban mintha szuper-érzékeny lenne, alig tolom meg, már full boost-ot jelez a műszer.

)

Igen? 

Pedig elég régi ez a játék és még nincsenek módok hozzá?
igaz nehéz anyahajóra leszállin, de meglehet csinálni.