Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
G940-nek sok nyavajája van, a throttle rész garantáltan elcsesződik. Logitech force-os joystickhoz votl szerencsém (FFB 3D) ritka szar volt. Nincs center, csak a fogaskerekeket érzed. Nem is értem hogy a jó kormányaik melllett ezt hogy adták ki.
X-65F-et kipróbálnám mielőtt vennék. Modern szmekhez jó a Force Sense miatt. Ebből fakadóan mivel nem lineáris az input kizárólag, IL2-hez nem éppen ideális. Ott van még a Rhino, ami jónak tűnik, csak akkor elvesztem az FFB-t. Megvan az il-2 BOS is, megnézem hogy szuperál velele a jelenlegi joy, aztán max pedálokat meg egy gázkart veszek mellé. Egyik kollegának van trackir na az még elengedhetetlen lenne.
Szóval kéne egy kisebb agyon ehhez is. 
pCARS-ot is játszom, ahhoz tavaly vettem kormányt meg állványt, nem tudom asszony mit szolna egy repcsis setuphoz is.

-
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Majd írd eg milyen a joystick. Nekem még mindig egy Microsoft Sidewinder FFB2 rev 2. van üzemben. Szeretnék egy HOTAS rendszert, de értelmes Force Feedbackes nincs egyik gyártónál sem...
-
Frenky
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Oks gyertek, hogy többen legyünk és mindig legyen OnLine játékos.. :-)
-
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Egyszerűen beteszed a mappába a meglévőek mellé. nincs semmi limit. Annyi lehet ammennyit csak akarsz. A legjobb hogy online a mások is látják makd a skined ergó lehet tök egyedi géped, csak időd legyen szorakozni photosohoppal painttel

-
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nem tudom pontosan az elérési utat iy fejből, de a skins mappát keresd. ott tipusra lebontva megtalálsz mindent.
-
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ha jól emlékszem a honlapról lehet letölteni void - blank templateket és aztán nekieshetsz amivel akarsz
ezek bmp fileok. -
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ezen a héten este 8ig vagyok minden nap, aztán a többi teendő miatt nemigen ülök gép elé
Szombat viszont jó lehet ha nem jön közbe sör 
-
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Egy gép egy ember. a "C" gombbal tudsz váltogatni a heylek között. Más nem ülhet be lövésznek ugy tudom. Biztos erre is lesz/van mod passzolok

-
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Helloka! NA visszatértem szabiról! Én csak hétvégén érek rá néha gép elé ülni, maximum akkor összehozhatunk valami kis online mókát.

-
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
skin szerkesztés alatt azt érted hogy magad akarsz párat csináolni? Akkor paint vagy photoshop

Nos a wide-ot a config.ini ben tudod állítani, keress rá itt a totyikban! egyszerűen átírod az értékeket a neked megfelelőre, a resize opciónál meg írsz eny 0-t. Asszem valahogy igy kell. A játék JGSME vagy mijében én a normál effekteket és a Hakenkreuz-ot
szoktam aktiválni. -
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Jol van, grat hogy összejött végleg

Mostanában nem fogok repülni, megyek szabira
majd visszatérünk egy jóó kis online mókára. addig sezrezz be egy joyt 
-
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
4.10.1!! az a legujabb ami kell! erre figyelj

-
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Aha. Akkor nem csekkolja a telepitett verziot és hasonlitgatja a szerverhez. Ez megoldás lehet! Hajrá!

-
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha pacckokat teszelk fel pláne ekkora volumenben akkor azt nem engedi.
-
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
a vrify visszateszi alap patch-re a dolgokat. ergó modok - steam = szopi. rá kel lkeresni hátha van valami fix.
-
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
jahogy steam..akkor passzolok, ott elvielg leszenk gondok. uyge ha ott valami megváltoztatsz, akkor a steam megpróbálja visszaállitani.

-
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
felteszed a sturmo 46-ot, majd patcheld fel a hivatalso 10.1-ig. 4.09m, aztán 4.10m aztán 4.10.1m. Ezután tedd fel az ultra pack 3at majd a z RC 4 patch-et (ez kumulíativ patch, ergó nem kel lsemmi mással szórakozni, csak az UP3at kel lfelinstallálni. Én a torrenteket töltöttem le, kitömöritettem őket egy könyvtárba majd install! Így mennie kell.
-
Sanyo
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az ultra packokkal nem foglalkoztam túl sokat, de szívesen válaszolok ha tudok.

-
Sanyo
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
conf.ini-ben, nálam így néz ki:
[window]
width=1920
height=1080
ColourBits=32
DepthBits=16
StencilBits=0
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0 -
frame>24
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ja igen, a manta és társait tényleg kerüld, ha komolyabb pénzt szánsz a dologra.
-
frame>24
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én ~2 éve vettem 8-9000 forint között ezt a Saiteket. Sajnos, a saitek weblap alapján tényleg nem gyártják már... (
ezt nem tudtam)Próbálj valami Plaza v. hasonló bevásárlóközpontban körülnézni, hátha van még 1-2 hasonló megbújt darab.
-
frame>24
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Persze, én meg commodore-on, de azok messze vannak egy simtől.
Talán az IL-2 volt az első, ami komolyan vette, hogy szimulál valamit.
Aztán a Lock On.
Most meg van I. vh. témában a Rise of Flight.
És a DCS sorozat tagjai (Kamov Ka-50, A-10), na azok még ezeknél is feljebb szimulációban.Ezek a szimulátorok, repülést tekintve, a többi lövölde.
de amúgy OK, értem, csak szótam
-
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Kapsz mellé egy gázkart, viszont nincs force feedback, egy rugó tartja a joyt, ezáltal középen lötyögni fog. Próbáltam már ilyet, nekem személy szerint nem jött ben, olyan érzés volt mintha sárban kevergetnék egy fabottal. Ízlések és pofonok, nekem az MS pontosságára van szükségem. Később meg szerzek hozzá egy gázkart
Arra is giondoltam hogy egy x52 karjával kellene kombinálni. Külföldi fórumokon láttam már iylet 
-
frame>24
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Te most viccelsz?

Most kezded a szimulátorozást, és rögtön X52?
Kb. olyan, mintha első jogsisként Ferrari F40-et akarnál venni.Egy fos 4000-8000 forintos alap joy elég a kezdetekhez, esetleg olyan, aminek a szára forgatható, hogy legyen oldalkormány.
Nekem nincs használtan 15k HUF-ért joyom... (Saitek cyborg evo)
-
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én nagy szerencsével jutottam hozzá egy használt Microsoft Sidewinder Force Feedback 2 joy-hoz. Szerintem a mai napig ez a lagpontosabb ezen a téren. optikai elven működik és két motor felelős a rendes force-erőkért. Jó ideje nem gyártják már sajnos, pár éve itt ph-n vettem 12k-ért.
HA ujat akarsz érdemes a Saitek-eket nézegetni. Logithechet semiképp se vegyél, nekem volt 3 darab force 3D, mindegyik gariban végezte, aztán inkább megváéltam tőle. Nagyon gagyi potikkal gyártják őket, iró pontatlan, nincs center. Nem is értem, holott a kormányaik egereik billentyűik zseniálisak...A G940 talán más, de az horribilis

Nézz szét aprók között is, megéri! 15-20 körül láttam már saitek x-52 HOTAS rendszert is.
-
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Belűlről szokták a nagyok
Meg úgy érzed a gépet igazán. Néha szoktam én is hidak alatt repkedni meg figurázni, kivülről nekem nem menne. A pontos alakzat tartáshoz meg jó lenne egy TrackIR. Vagy kezeln iaz egeret bal kézzel. -
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Jó kérdés, ha be tudod kötn ia kormány nélkül is, akkor szeritnem mennie kell. Ja pedál..azt is kéne szerezni. Van tekerős megoldás a Microsoft FFB2-mön de nem az igazi. Egy gázkar sem lenne utolsó. Iszoynat összegeket lehetne ere költeni. De ezek a perifériák legalább időtállóak.

-
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
HaHa ez jól hangzik
Ahhaz azonban kéne jópár emberke! -
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Jaja, kötelékben lurkingolni egy szerveren jó móka, abban benen lennék
Milyen tipust repülnél? -
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Itt megtalálsz mindent ultrapack-ról. Nem gyengén fel van tupirozva a játék, a legtöbb online szerver is ezt használja. Műrepülés egyből? Az kemény dió, még nem próbáltam. Kéne hozzá egy TrackIr. Elkezdek spórolni egyre, amugy is nagyon jó lenne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
grunge
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ultra Pack 3-at neki! Aztán kell keresni egy szerót és mehet a móka. Nagyon régen toltam augy is evvel a gámával...szégyen és gyalázat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval kéne egy kisebb agyon ehhez is.

szoktam aktiválni.
ezt nem tudtam)